Pa kakvo iznenađenje!

Neočekivana prosidba u Plesu sa zvijezdama: Pogledajte trenutak kad je mentor naše glumice iznenada kleknuo pred svoju djevojku!

Nakon romantične rumbe u polufinalu ''Plesa sa zvijezdama'' Ivan Jarnec zaprosio je svoju djevojku Lejdi, pogledajte kako je to izgledalo.

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec kao drugi ples u finalu izveli su rumbu, a nakon prve Cibocijeve desetke u ovoj sezoni Ivan je napravio još jedno ogromno iznenađenje. 

Nakon komentara kod Tamare Loos Ivan je rekao kako još nešto mora učiniti i otrčao natrag na podij. Kleknuo je potom pred svoju djevojku Lejdi, koja je sjedila u publici, i zaprosio je.

Šokirana Lejdi nije znala što bi napravila, već je zavrištala u mikrofon, rekla da i počela grliti Ivana.

Publika u studiju te njihovi kolege i žiri počeli su plakati od sreće, a cijelo vrijeme trajali su gromoglasan pljesak i zvižduci na taj hrabri Jarnecov potez.

Tom iznenađenju nitko se nije nadao, a tu polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' svi će pamtiti još dugo.

Ivan nam je jednom prilikom otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je što se tiče plesa.

"Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete", ispričao nam je Ivan.

Nama ne preostaje ništa drugo nego poželjeti im sve najbolje!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑳𝒆𝒋𝒅𝒊 𝑷𝒆𝒓𝒌𝒐𝒗𝒊ć (@lejdiperkovic)

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Let 3 našalio se na svoj račun nakon finalne večeri na Eurosongu, evo kako su se prozvali!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS