Opa!

Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

Fani Stipković - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Fani Stipković pozirala je za svoj Instagram u čipkastom grudnjaku koji je istaknuo njezin dekolte, a u oči upada i veliki dijamantni prsten.

Naša sportska novinarka Fani Stipković pozirala je za društvene mreže u čipkastom grudnjaku koji je istaknuo njezine grudi, a osim toga do izražaja je došao i još jedan detalj.

Na Instagramu je objavila selfi na kojem je micala ruku od svog lica, a pažnju je, osim dekoltea, krao i veliki dijamantni prsten na njezinoj ruci, za koji se pretpostavlja da je dar njezina zaručnika i bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre.  

''Dolce far niente'', pisalo je kratko u opisu nekoliko fotografija prostorija u kojima je željela zabilježiti zanimljive detalje poput stabla limuna i starog telefona.

Pratitelji su je u komentarima prozvali pravom barbikom te hvalili njezinu ljepotu.

''Nepromjenjivo najljepša…'', ''Uvijek si tako lijepa'', ''Moja dama'', pisali su.

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Fani je jednom prilikom i sama ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je za španjolski časopis Vanitatis.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Severina u sigurnom naručju muškarca koji joj povodom posebnog dana poručuje samo jedno: ''Odavde do vječnosti...''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naša pjevačica progovorila o problemu s kojim se nosi od mladosti: "Već s 19 godina sam bila na tabletama, nije pomoglo"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS