Ma, je li moguće?

Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu potaknula šuškanja da voli i žene i muškarce, za sve je kriva njezina zadnja objava!

Emily Ratajkowski - 2 Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Manekenka Emily Ratajkowski dobro je zbunila svoje pratitelje novom objavom na TikToku nakon šuškanja da se viđa s Bradom Pittom.

Manekenka Emily Ratajkowski potaknula je nova šuškanja i dobro zbunila svoje pratitelje novom objavom na svom TikTok profilu.

Naime, Emily se pridružila jednom od trendova na ovoj društvenoj mreži, a bit videozapisa snimiti sebe ako posjedujete poseban kauč. Međutim, internetom se raširila šala da biseksualni ljudi posjeduju zelene baršunaste kauče, a upravo jedan takav posjeduje i Emily.

''Ako se identificirate kao biseksualac, posjedujete li kauč od zelenog baršuna?'', čuje se ženski glas, a potom se Emily snimi kako sjedi na jednom takvom. Na kraju videozapisa, manekenka se zagonetno osmjehnula te time dala naslutiti da je možda i ona biseksualna osoba.

To ništa ne bi čudilo s obzirom da je nedavno prekinula sa svojim suprugom koji ju je prevario, a onda su krenule priče da se manekenka viđa s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja Bradom Pittom.

Iako Pitt i 31-godišnja Emily još nigdje nisu viđeni zajedno, bliski izvor za People je otkrio da dvojac puno vremena provodi skupa.

''Zajedno su vrlo često'', rekao je kratko izvor.

Ipak, Emily i Brad ne misle da bi to trebali proglasiti vezom.

''Prijatelji nisu sigurni je li to ozbiljno. Ne može se reći da su u vezi'', dodao je izvor.

Mogući par viđen je krajem kolovoza na romantičnoj večeri u jednom pariškom restoranu, ali otada se vrlo vješto skrivaju od znatiželjnih pogleda.

58-godišnji Brad nakon rastave s Angelinom Jolie cijelo je vrijeme sam te nije viđen ni s jednom ženom u javnosti, a Emily je nedavno punila medijske stupce rastavom od supruga Sebastiana Beara-McClarda zbog konstantnih prevara, kojima nije bilo kraja. U braku je dobila sina Sylvestera Apolla Beara.

Čini se da je utjehu pronašla u zgodnom Pittu, a hoće li među njima ipak biti nešto više ili će ostati samo na prijateljstvu s obzirom na veliku razliku u godinama, pokazat će vrijeme.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus u pripijenoj opravici s riskantnim prorezom uzburkala društvene mreže: ''Skočio bih u telefon!''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Jedna od omiljenih pjevačica balkanskih korijena pozirala je u tankom materijalu koji je imao proreze baš gdje treba!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS