Opa!

Holivudska ljepotica potvrdila je šuškanja o novoj ljubavi, uhvaćena je s poznatim modelom koji vuče korijene s naših prostora

Charlize Theron i Alex Dimitrijevic - 4 Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Glumica Charlize Theron potvrdila je šuškanja o vezi s manekenom Alexom Dimitrijevicem, viđeni su u šetnji kako se drže za ruke.

Glumica Charlize Theron potvrdila je šuškanja o novom ljubavnom partneru o kojemu se priča već neko vrijeme. Naime, holivudska glumica sada ljubi manekena Alexa Dimitrijevica, s kojim je sada viđena u šetnji prema jednom restoranu.

Držali su se za ruke, što je odmah bio dovoljan povod da se šuškanja potvrde, a paru nije smetalo što su ih paparazzi uhvatili zajedno.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Alex je poznati američki model koji je dosad surađivao s raznim brendovima, poput Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman and Combo Boxing.

Sudeći po Alexovu prezimenu, nova Charlizeina ljubav vuče korijene s naših prostora, ali o njemu se ne mogu pronaći gotovo nikakve privatne informacije.

Prije njega Charlize je ljubila Seana Penna, a prije njega bila je u vezama s glumcima Craigom Bierkom, Stephenom Jenkinsom i Stuartom Townsendom te modelom Gabrielom Aubryjem. Sa Stuartom je provela gotovo deset godina i to je ujedno bila njezina najduža veza, a mnoge obožavatelje šokirala je potvrdom prekida jer su mislili da je par stvoren jedno za drugo.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Slavna pjevačica o mučnim razlozima povlačenja sa scene: "Doživjela sam gubitak sina, uhođenje i seksualni napad, gotova sam"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS