Još malo!

Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Burak Özçivit podijelio je fotografije trudne supruge, a sudeći po njezinu trbuhu, beba bi mogla stići vrlo skoro!

Turski glumac Burak Özçivitza kojim su poludjele žene diljem svijeta, podijelio je dvije fotografije svoje trudne supruge Fahriye Evcen.

Drugu trudnoću dugo su skrivali, a nakon što je Fahriye u listopadu otkrila trbuščić, o tome više nisu govorili. Ipak, markantni glumac sada nije odolio objaviti fotografije Fahriye u bijeloj uskoj haljini, koja je itekako istaknula njezin trbuh, a sudeći po sad već velikom trbuhu, beba bi mogla vrlo skoro stići.

Iste fotografije podijelila je i sama Fahriye, a pratitelji u komentarima nisu mogli prestati hvaliti ovu prelijepu trudnicu. I Burak i Fahriye u opise fotografija stavili su plavo srce, pa su mnogi počeli nagađati da par očekuje dječaka.

Burak i Fahriye u braku su od 2017. godine, a da postanu roditelji, bila im je jedna od najvećih životnih želja, što su isticali u brojnim intervjuima.

Svoje prvo dijete, sinčića Karana, dobili su 2019. godine, a ubrzo će im obitelj uveličati i još jedno dijete, čiji spol fanovi nestrpljivo čekaju saznati.

2020. godine medijima se proširila vijest kako se Burak i Fahriye rastaju. Problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog smrti oca i nije htjela prihvatiti Burakov savjet i preporuku da potraži stručnu pomoć dok je on preuzeo brigu o njihovu sinu. Prema navodima izvora bliskog paru upravo je pitanje odgoja djeteta stavila točku na i jer svatko bi sina želio odgajati na svoj način. Međutim, prava drama koja je nastala ubrzo je dobila svoj sretan kraj, a jedan od najljepših parova Turske ipak je ostao u braku.

Buraka smo na Novoj TV gledali u serijama ''Crna ljubav'' i ''Sulejman Veličanstveni'', a svojim je izgledom vrlo brzo raspametio brojne Hrvatice.

Markantni glumac osvojio je Fahriye, koja je turski model i zaštitno lice L'Oreala te je uvrštena na popis najljepših žena svijeta.

Upoznali su se još 2013. godine na snimanju serije, a njihova kemija bila je prejaka da svoje poznanstvo ne pretvore u nešto više.

Početkom 2020. godine ova obitelj živjela je u strahu od prijetnji otmicom.
Prijetnje su stigle od pripadnika turskog kriminalnog miljea, s kojima ima problema otkako je kupio luksuznu vilu nedaleko od Istanbula nakon što su on i supruga saznali da čekaju prvo dijete.

Prijetnje je počeo dobivati nakon što je Fahriye objavila prvu fotografiju sina na društvenim mrežama, a onda se iz straha obratio nadležnim službama.

Sve to utjecalo je na njegovu koncentraciju i rad na snimanju novih serija, pa se ponovno odlučio javiti svom psihijatru nakon što mu je prije godinu dijagnosticiran sindrom sagorijevanja.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Stjepan Hauser raspričao se o ljubavi prema ženama pa usporedio Hrvatice i Srpkinje: ''One su vatrenije...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS