Jeste li je pogledali?

Svi pričaju o novoj seriji s Netflixa koja će vas vratiti u srednji vijek, no nisu svi oduševljeni: ''Neki ne razumiju šašavi humor...''

Serija ''The Decameron'' - 1 Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nova serija s Netflix trenutno je jedna od najpopularnijih, evo o čemu se radi u ''The Decameronu'', hoćete li ju pogledati?

Prije tri dana na Netflix je stigla nova humoristična serija ''The Decameron'' koja je odmah postala jedna od najpopularnijih na platformi.

Prema podacima sa stranice FlixPatrol, ''The Decameron'' je trenutno Netflixova treća najgledanija serija diljem svijeta, a isto mjesto zauzela je i u Hrvatskoj.

Serija koju je kreirala Kathleen Jordan inspirirana je istoimenom zbirkom novela koje je napisao talijanski pisac Giovanni Boccaccio.

Smještena u 1348. godinu, prati grupu plemića i njihovih sluga koji se zajedno skrivaju u idiličnoj Villi Santi dok Firencom hara crna smrt. Očajno plemstvo u početku uživa u hrani, piću i svim zadovoljstvima koje život nudi, no njihov luksuzni odmor brzo se pretvara u borbu za opstanak.

Glumačku postavu čine Zosia Mamet, Saoirse-Monica Jackson, Tanya Reynolds, Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Lou Gala, Karan Gill, Tony Hale, Douggie McMeekin i Jessica Plummer.

Trailer pogledajte u nastavku.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Njegovo tužno lice obišlo je svijet, ali ovaj mladić može se pohvaliti i uspjehom koji je s njim slavila cijela Francuska!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Svi se pitaju što se dogodilo Zorici Kondži na koncertu u čast Oliveru: ''Ovo me baš šokiralo, je l' ovo uopće moguće?''

Povezana vijest Celebrity Tatjana Jurić pohvalila se novim poslovnim pothvatom: ''Vidjeti rezultate vlastita rada predivan je osjećaj!''

Povezana vijest Celebrity Franku Batelić nemamo često prilike vidjeti u badiću, ali ovog puta napravila je iznimku dok je s Ćorlukom uživala na odmoru

Povezana vijest Celebrity Jedna od naših najuspješnijih i najljepših sportašica ima hobi za koji rijetki znaju: ''Moja velika strast već nekoliko godina''

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena ispričala anegdotu s našim Oliverom pa otkrila gdje ga je srela posljednji put: "Našalila sam se, a on je..."

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS