Što kažete na ovo?

Pogledajte prvi trailer za film Barbie, miljenik žena zbog uloge Kena našao se na meti kritika

Film Barbie - 2 Profimedia 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Margot Robbie i Ryan Gosling našli su se u ulogama Barbie i Kena u filmu o jednoj od najpopularnijih lutki svih vremena.

Službeni i dugoočekivani trailer za nadolazeći film "Barbie" redateljice Grete Gerwig konačno je ugledao svjetlo dana i barem približno otkrio gledateljima što mogu od njega očekivati.

Obožavateljima popularne lutke sada je omogućen pravi pogled na blistavi svijet Barbielanda s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama Barbie i Kena.

No čini se kako ih se neki detalji baš i nisu dojmili, pa su se tako okomili na Ryana i usporedili ga s voditeljicom Ellen DeGeneres u službenom traileru filma, a neki su zaključili i da izgleda prestaro za ulogu Kena.

"Kenu treba botoks", "Zadavit ćete me kad kažem da Ryan Gosling izgleda poput Ellen u onom traileru za Barbie", "Je li to Ellen?", "Trailer za Barbie izgleda nevjerojatno, ali Ryan Gosling kao Ken izgleda tako staro!!!! Izbijeljena kosa, nažalost, ne postiže efekt", "Izgleda kao velikodušni tatica iz Palm Springsa", "Izgledao kao da je lažno ostario", "Izgleda puno starije nego u stvarnosti", dio je komentara s društvenih mreža.

Temeljen na kultnoj lutki Barbie, ovo je zapravo prvi igrani film o njoj koji se o pojavio na velikom platnu, a sadrži scenarij koji je Greta napisala zajedno sa svojim suprugom Noahom Baumbachom. Njegov dolazak u kina najavljen je za 21. srpnja ove godine.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Nekad i sad Procurila rijetka fotografija Dine Merlina i samozatajne supruge, malo je onih koji znaju kako ona uopće izgleda!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 inMagazin Dino Rađa godinama se bori s poteškoćom o kojoj mu nije lako javno govoriti: ''Nije to ugodno, ali vidite kako se borim, snalazim''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS