Pa je l' se ona uopće promijenila?

Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Nova TV 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Vanja Halilović nekad je bila rado viđeno lice s malih ekrana, no bivša voditeljica sada vodi puno privatniji život i ima novu karijeru.

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Vanja Halilović pojavila se u showu MasterChef kao posebna gošća koja je kušala jela kandidata.

"Potpuno sam zadovoljna njihovim prvim izborom i s odabirom namirnica i definitivno s uparivanjem vina", komentirala je u emisiji Vanja, koja radi kao direktorica marketinga vinarije Kutjevo, pa je u show došla vidjeti kako će kandidati sljubiti vina s jelima koja su pripremali u neobičnom gastroduelu u Medvedgradu.

37-godišnja Vanja je i u ovoj prilici pokazala da dalje izgleda jednako zanosno kao i kada je bila u fokusu javnosti.

Inače, Vanja, koja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića, već je s devet godina ušla u svijet mode snimivši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

Lijepa Dubrovčanka se ostavila mode i postala televizijska voditeljica, a na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je diplomirala politologiju. Zaručena je za 14 godina starijeg poduzetnika Franu Barbierija.

Kako je Vanja izgledala prije i koliko se s godinama promijenila, pogledajte u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Zanimljivosti Najmoćnija žena svijeta na računu ima silne milijarde s kojima ne zna što bi, pa je počela dijeliti svoje bogatstvo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS