bliži se 80. rođendanu!

I Magnum je ostario! Muževni znak na licu jedino je prepoznatljivo što je ostalo, glumac je pomalo i zabrinuo svojom pojavom

Tom Selleck - 5 Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Tom Selleck viđen je u ležernom izdanju, a osim brkova sada ima i gustu bradu.

Legendarni glumac Tom Selleck na najnovijim fotografijama izgleda potpuno neprepoznatljivo. Fotografi su ga uhvatili u ležernom izdanju u Kaliforniji, s kojim viškom kilograma. Prošetao je u plavoj košulji i kratkim hlačama, no glumac i dalje ime brkove po kojima je bio prepoznatljiv tijekom svoje karijere.

Zvijezda 80-ih osim prepoznatljivih brkova, sada je pustio i gustu bradu. 

Ove godine 79-godišnji glumac zabrinuo je fanove kada su u javnost isplivale fotografije na kojima je imao ožiljak na koljenu. Ipak, glumac nikada nije otkrio što mu se događalo i je li možda bio na operaciji.

Inače, glumac je poznat po seriji ''Magnum: P.I'' u kojoj je utjelovio Thomasa Magnuma. Tada je imao 35 godina, a serija je postala pravi fenomen. Osim muževnim ukrasom na licu Tom je u omiljenoj akcijskoj drami privlačio pozornost i vrućim hlačicama koje je njegov lik često nosio.

Krajem 80-ih zaigrao je i u hit-komediji "Tri muškarca i beba", koja je ostvarila zaradu u kinima od 240 milijuna dolara, dok je u nju bilo uloženo tek 15 milijuna dolara.

Glumac je mlađim generacijama poznat pak i po ulozi doktora Richarda Burkea, dečka Monice u kultnoj seriji "Prijatelji".

Tom je imao još jednu priliku za veliku ulogu, no morao ju je propustiti. Naime, producenti su mu ponudili ulogu Indiane Jonesa u filmu "Otimači izgubljenog kovčega", koju je na kraju utjelovio Harrison Ford. Selleck je morao odbiti ulogu jer ga je CBS prisilio na to rekavši da bi se to kosilo s njegovim ugovorom za seriju "Magnum P. I.".

Posljednjih godina mogli smo ga gledati u televizijskoj drami "Plava krv" u ulozi policijskog povjerenika Franka Reagana.

Zanimljivo je da je zbog glume napustio fakultet kako bi ganjao glumačku karijeru, a da bi platio račune dok ne dobije prve angažmane, radio je i kao maneken. Bio je tek nekoliko koraka do diplome kada je potpisao ugovor s filmskom tvrtkom 20th Century Fox i odlučio prekinuti školovanje.

Tijekom svoje duge karijere nije bio povezivan sa skandalima i uvijek je bio posvećen obitelji. Ženio se dva puta, a prva supruga bila mu je manekenka Jacqueline Ray. Razveli su se 1982. nakon 11 godina braka, a bivši supružnici imaju sina Kevina koji se također bavi glumom.

Tomova druga supruga je glumica Jillie Mack, a zaljubio se u nju kada ju je vidio u londonskom kazalištu u mjuziklu "Mačke". Vjenčali su se 1987. godine i imaju kćer Hannu, koja se bavi uzgojem konja.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll se brčkala u plićaku u izdanju zbog kojega su je prozvali malom sirenom, a nakon ozljede noge priznala je i što joj fali: ''Uskoro!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Vrućim poljupcima sa ženom svog života zaustavio je priče o drastičnoj transformaciji svog izgleda!

Povezana vijest Nekad i sad Potpuno je jasno zašto ovu ženu zovu jednom od najljepših Hrvatica, možete li pogoditi iz koje je godine ova fotografija?

Povezana vijest Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

Povezana vijest Celebrity Lopez je ogorčena zbog razvoda, a Ben polako skuplja stvari s imanja na kojem su živjeli zajedno, evo gdje se seli: ''Trudila se, ali on...''

Povezana vijest Celebrity Što to Georgina ima na prstu? Ronaldo ju već neko vrijeme oslovljava posebnim nazivom, posljednjim izjavama dodatno je potaknuo šuškanja!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS