nije što je nekad bio

Nekad najpoznatiji holivudski brk uhvaćen zapušten i snužden, zbilja ne nalikuje na sebe više

Tom Selleck Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nakon što je CBS nedavno odlučio zaključiti seriju "Plava krv", Tom Selleck uhvaćen je zapušten u San Fernando Valleyju.

Tom Selleck, jedan od najpoznatijih holivudskih brkova, ovih dana viđen je u San Fernando Valleyju, gdje je bio u posjetu prijatelju.

79-godišnji glumac, kojeg smo donedavno imali prilike gledati u policijskoj seriji "Plava krv", vratio se u Kaliforniju nakon što je proteklih 14 godina proveo na Istočnoj obali, a novije fotografije pokazuju kako je daleko od šarmera koji nas je osvajao u serijama "Magnum" i "Prijatelji" te brojnim filmovima.

Nedavno je televizija CBS odlučila kako će "Plava krv", koja se snimala u New Yorku, završiti ove jeseni s 14. sezonom, zbog čega su se Selleck i njegova supruga Jillie Mack odlučili vratiti na Zapad. Međutim, glumac koji je tumačio povjerenika njujorške policije Franka Reagana nije se složio s odlukom o ukidanju serije koja je imala dobru gledanost, unatoč lošem terminu za serije (petak uvečer).

"Nekako sam frustriran. Tijekom posljednjih osam epizoda nisam želio govoriti o kraju za 'Plavu krv', već o tome da je i dalje iznimno uspješna", izjavio je Selleck pa dodao kako će mu dugo trebati da se navikne na život bez serije: "Moja frustracija je što se serija uvijek uzimala zdravo za gotovo."

Kako Tom Selleck izgleda na nedavnim fotografijama, a kako ranije, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Kako je Tom Selleck izgledao bez svog zaštitnog znaka, pogledajte OVDJE.

Tom Selleck samo je jedan od glumaca čija je odskočna daska bila sapunica s dugogodišnjim emitiranjem. O kome se radi, otkrijte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Žene poludjele zbog ovih prizora iz Supertalenta: ''Tijela su im bogovska, Majine ekspresije su sve!''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Beckham se ne odvaja od svojih kokoši: Zapikirao je vilu od 60 milijuna dolara, ali ovakav život sad mu je draži!

Što se to događa? Harry i Meghan angažmane odrađuju posebno, postoje teorije zašto je to tako

Ovako je talentirana Ukrajinka odvratila na Fabijanovu opasku: ''On je lijep dečko, znam ja takve koji uvijek nešto pitaju!''

Povezana vijest Celebrity Karizmatična Maja ukrala je srce Hrvatima: ''Rasplakala me ova divna djevojka anđeoskog glasa!''

Povezana vijest Celebrity Shrvana Madonna objavila tužnu vijest, preminuo je njezin mlađi brat

Maja Šuput otkrila svoj nepoznati talent: ''Morala sam se pohvaliti, mislim da ni Frano Ridjan ovo ne zna''

Svaka čast Mireli Holy na odabiru čizama za špicu, ovakve pete nisu za svakoga!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS