u čemu je caka?

Ljubitelji filma uočili su drastičnu promjenu u izgledu lica glumca koji postaje sve traženiji

Barry Keoghan - 3 Afp 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prema tvrdnjama stručnjaka za estetsku kirurgiju, sve češće ime u filmskoj industriji Barry Keoghan imao je pomoć u definiranju svog specifičnog lica.

Barry Keoghan posljednjih nekoliko godina dobiva na sve većem značaju u filmskoj industriji. Irski glumac iza sebe ima već više od desetljeća dugu karijeru, a prije godinu i pol dana bio je nominiran za Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Duhovi otoka".

Otkako je u posljednjih nekoliko godina pod povećalom javnosti, ljubitelji filma i stručnjaci uočili su koliko se Keoghan izmijenio. Prema mišljenju stručnjaka za estetsku kirurgiju, 31-godišnji Irac nije uvijek imao istaknutu čeljust i jagodične kosti, a kao dokaz im služe fotografije iz ranijih godina.

Dr. Fuat Yuksel, plastični kirurg i vlasnik londonske klinike Longevita, smatra kako je Keoghan imao nekoliko procedura, među kojima i uklanjanje masnoće iz lica, botoks i filere u čeljust.

"Gledajući Barryjevo lice dok je bio mlađi, čini se da ima naznake finih bora oko vanjskih kutova svojih očiju", izjavio je dr. Yuksel. "No gledajući sada, sve je izravnato, zbog čega mislim kako je stavio botoks u to područje."

Isto tako, dr. Yuksel je sugerirao kako je Keoghan prije šest godina imao nesrazmjernu čeljust, dok je sada savršenog i definiranog oblika.

Koliko se Keoghan izmijenio, pogledajte u fotogaleriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput pokazala Bloomovo carstvo: "Naš svakodnevni kućni kaos"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kći Brucea Willisa uz nove fotografije s glumcem opisala razdoblje kroz koje prolaze: ''Teško mi je ovo, ali zahvalna sam...''

Preminuo glumac iz "Princ otkriva Ameriku", njegovu seriju je pratilo stotine milijuna ljudi

Devedesetih je slamao srca djevojaka, a i danas se okreću za njim: Osnivač Swingersa nekoć se odijevao kao Elvis Presley!

Povezana vijest inMagazin Naš zlatni olimpijac i supruga Manuela glavne su zvijezde novog Rišpetovog spota: ''Veslanje mi je dalo sve u životu!''

Povezana vijest Celebrity Svi se pitaju kako je moguće da Lindsay Lohan opet izgleda kao da je u cvijetu mladosti, javili se stručnjaci!

Nakon što je objavljena vijest o novoj djevojci Mate Rimca, njegova bivša supruga donijela važnu odluku

Domaća glumica vrlo je emotivna po pitanju sinova, a zbog jednog se sada posebno oglasila: "Zahvalna sam..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS