rijetko je pred kamerama

Legendarni vratar Vatrenih privukao je veliku pozornost kad se pojavio na tribinama u Karlovcu, nismo ga prepoznali na prvu!

Stipe Pletikosa Luka Stanzl/Pixsell 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Stipe Pletikosa privukao je veliku pozornost na tribinama u Karlovcu.

Na karlovačkom stadionu Branko Čavlović Čavlek održale su se kvalifikacije za Europsko U-21 prvenstvo.

Hrvatska je zaigrala protiv Portugala, a na tribinama smo mogli vidjeti nekoliko poznatih lica iz svijeta sporta.

Između ostalih, pozornost je privukao i bivši hrvatski vratar Stipe Pletikosa. Čim su ga na tribinama uočili tinejdžeri, htjeli su se fotografirati s njim, a Stipe im je tu želju i ispunio.

Nosio je svjetloplavu košulju, tamnoplavi mantil i maslinastozelene hlače. Stipe stari kao vino, ali očito je da se s godinama baš promijenio.  

Podsjećamo, Stipe je od 2003. godine u skladnom braku sa suprugom Angelom, s kojom ima šestero djece, sinove Franka i Manuela te kćeri Elu, Ružu, Mariju i Klaru.

Stipe i Angela, koja se djevojački prezivala Puljak, vjenčali su se nakon pet godina veze u crkvi sv. Dominika u Splitu. Kumovi su im bili nekadašnji Hajdukov nogometaš Ivan Leko i njegova supruga Tina, kojima su i oni prije toga bili vjenčani kumovi. Svadbeno slavlje organizirali su u jednom splitskom hotelu, a mladence i njihovih tristotinjak uzvanika zabavljali su Jasmin Stavros i grupa Viva.

Par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih možemo vidjeti zajedno u javnosti, a Stipe je često u ranijim intervjuima isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Oprah nikad užim strukom zapanjila prolaznike, ovo su prizori nakon priznanja o načinu na koji je izgubila 20 kila

Povezana vijest Celebrity Naša poznata lica s tribina su podržala mladu reprezentaciju, jedan nogometaš bio je vidno raspoložen!

Povezana vijest Celebrity Svi su primijetili reakciju princeze Charlote na poljubac Kate i Williama: ''Kao i svako dijete, presmiješna je!''

Povezana vijest Zanimljivosti Taylor Swift podržala Kamalu Harris nakon debate s Trumpom, objavu joj je lajkala i Seve

Povezana vijest Celebrity Novi detalji o princezi Diani koji slamaju srce: ''Jecala je, a ja sam je pustila da govori''

Povezana vijest Celebrity Lidija Bačić u mini badiću pokazala je svu svoju raskoš, otkrila je i što je radila ovog ljeta: ''Bilo me je posvuda...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS