divna bila i ostala!

Sofia Vergara podijelila je seksi, golišave fotografije iz prošlosti kao još jedan dokaz da joj godine zbilja ništa ne mogu

Sofia Vergara Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sofia Vergara počastila je svoje pratitelje starim fotografijama s jednog snimanja, odmah je vidljivo da se nije gotovo nimalo promijenila.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara prisjetila se mladih dana na svojim društvenim mrežama pa pratitelje počastila svojim fotografijama s jednog snimanja u donjem rublju.

Na fotografiji koju je objavila Sofia je pozirala okrenuta leđima kameri u bijelim čipkastim tangicama, a preko gornjeg dijela leđa visjela joj je biserna ogrlica.

Usput se našalila i kako je sada vjerna korištenju kreme za zaštitu od sunca, dok je tada plažom hodala bez ikakve zaštite.

Drugu fotografiju Sofia je stavila na svoju priču na Instagramu. Na njoj je pozirala u crnom čipkastom grudnjaku koji je istaknuo njezine grudi, a ona je kameri uputila zavodljiv pogled.

Podsjetimo, Vergara je tad bila u svojim dvadesetim godinama, a gledajući njezine fotografije, malo tko bi rekao da je već tada imala dijete.

Od 1991. do 1993. bila udana je za Joea Gonzaleza, s kojim ima sina Manola. Godinama kasnije uživala je u slobodi, a onda se 2015. godine udala za Joea Manganiella, s kojim je ovog ljeta objavila i rastavu braka.

Iako ima 51 godinu, Sofia je i dalje jedna od najljepših glumica svih vremena, a svojom figurom i prirodnim bujnim oblinama sve ostavlja bez daha.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

 

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS