"Nekad davno"

Naša glumica prisjetila se vremena kad nije bilo fotošopa pa objavila svoju fotografiju iz mlađih dana, 2012. uvrštena je među naljepše na svijetu!

Sanja Vejnović Sanja Vejnović/Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sanja Vejnović se na profilu na Instagramu vratila u prošlost i podsjetila kako je izgledala u mlađim danima, a razlika gotovo da se i ne vidi.

Naša televizijska i filmska glumica Sanja Vejnović, koja nosi titule i jedne od najljepših, na svom je profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz prošlih dana i oduzela dah svojim pratiteljima.

"Nekad davno, kada su se fotografije razvijale i nije bilo photoshopa fotografije", napisala je 61-godišnja Sanja koja je pozirala u crnoj kratkoj haljini otvorenih leđa i podignute kose.

"To je zato što si se ti fotošopirana rodila, ljepotice", "To je fotka", "Predivno", poručili su joj u komentarima.

Sanju inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine završila je i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS