neka druga vremena

Sjećate li se kad su Nives iz helikoptera iznijeli golišavi frajeri omotani lancima? Tada je bičevala i našeg poznatog mistera!

Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Neja Markičević/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Isplivale su fotografije sa spektakularne promocije kontroverznog spota Nives Celzijus za pjesmu "Bijesna".

Svestrana Nives Celzijus već je dugi niz godina prisutna na domaćoj sceni, a oduvijek je znala kako privući pažnju javnosti.

Sada su isplivale fotografije s promocije spota za njezinu pjesmu "Bijesna" iz 2008. godine. Nives je tada pred jarunski klub Gallery stigla u helikopteru i u posljednjem trenutku je odustala od planiranog skoka padobranom, i to zbog vremenskih prilika koje to nisu dopuštale.

Pred klubom ju je dočekalo 15 golišavih manekena koji su bili vezani lancima, a dvojica od njih su Nives iznijeli iz helikoptera. Nives je nosila seksi crnu haljinu sa srebrnim kristalićima u obliku zvjezdica te je po dolasku pred klub pozirala okružena manekenima koji su klečali ispred nje.

Uslijedila je promocija provokativnog spota u kojem je, među ostalim, simulirala vođenje ljubavi s potpuno golim muškarcem na crvenim plahtama. U spotu je također jahala i bičevala polugolog Dinu Bubičića, bivšeg mistera Hrvatske koji je također bio prisutan na promociji, ali je, za razliku od ostalih manekenka, nosio odijelo. Vrhunac provokacije u bio je poljubac između dvojice muškaraca koji je Nives s užitkom promatrala.

Spot trenutno nije dostupan na YouTubeu, a kako je izgledala njegova spektakularna promocija, prisjetite se u galeriji.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Glumice koja je bila velika zvijezda hit-serije 90-ih godinama nije nigdje bilo, pa je njezin izlazak u javnost sada sve iznenadio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS