Kontroverzna glumica

Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Danas njeno ime svi znaju, a zaslužna je za raskol jedne od najpoznatijih obitelji

Meghan Markle kao dijete - 4 Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Njeno ime danas je jedno od najpoznatijih na svijetu, a nakon uspješne karijere glumice, otišla je sasvim drugačijim putem, znate li tko je ovo?

Ova djevojčica s fotografije danas je jedna od najkontroverznijih na svijetu, a iako su ju za vrijeme glumačke karijere svi voljeli, danas su mišljenja podijeljena.

Njeno ime je Meghan Markle, a kako je izgledala kao djevojčica, pogledajte u našoj galeriji.

Meghan je rođena u braku Dorije Ragland i Thomasa Marklea, ali odrasla je razapeta između rastavljenih roditelja koji su se razišli kad je ona imala samo nekoliko godina. 

Kao dijete, uvijek je pokazivala predispozicije da bude u centru pažnje, a u glumu se zaljubila odlazeći na setove na kojima je radio i njen otac.

I dok su za njeno ime brojni čuli zbog njene uspješne glumačke karijere i ponajviše serije ''Suits'', od svog posla i velike ljubavi odustala je 2018. godine zbog partnera, princa Harryja.

Na početku se sve činilo idiličnim, vjenčali su se, dobili prvo dijete, a onda su 2020. godine zauvijek, barem tako kažu, napustili kraljevski dvor.

Danas žive u Montecitu u Kaliforniji, a njihov život i odnos s obitelji u Britaniji svakodnevna je tema medija.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Doris Pinčić podijelila je prvu fotografiju s drugim suprugom i kćerkicom, ovim istupom sve je pozitivno iznenadila!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Koliko je njezin topić bio poderan, dokazuje i činjenica da je sama cenzurirala najintimnije dijelove, ova žena stvarno nema granicu!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte nježnu gestu princa Harryja kojom je raznježio sve prisutne, ovim je opet pokazao da mu je supruga najvažnija!

Povezana vijest Celebrity Još jedan udarac za Meghan Markle i princa Harryja! Uoči važnog puta dočekala ih je loša informacija

Povezana vijest Zanimljivosti Meghan Markle još je jednom na bolan način odbijena od kraljevske obitelji, fanovi su užasnuti

Povezana vijest Celebrity Meghan i Harry uskoro će odraditi svoju posljednju kraljevsku obvezu, mnogi su se nadali da će umjesto toga obaviti nešto drugo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS