novi look

Velika promjena imidža glumca koji je prikovao gledatelje za male ekrane, riješio se se duge kose!

Penn Badgley - 8 Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Penn Badgley je došao na finale ženskog dijela turnira US Open došao s obrijanom kosom.

Glumac iz serija "You" i "Tračerica", Penn Badgley pokazao je novi izgled na finalu ženskog dijela turnira US Open između Arine Sabalenke i Jessice Pegule.

Poznat po svojoj tamnoj i kovrčavoj kosi, Badgley je sveo svoju kosu na tek par centimetara te pustio bradu, zbog čega se počelo nagađati o izgledu za novi projekt.

Na tribinama u Flushingu, zvijezda spota za "The Boy is Mine" Ariane Grande je sjedio pored kultne tenisačice Billie Jean King, dok su nešto dalje od njih bile zlatna olimpijska gimnastičarka Sunisa Lee i pjevačica i glumica Lola Tung.

Promjena imidža uslijedila je poslije završetka snimanja pete i finalne sezone "You". Adaptacija krimića autorice Caroline Kepnes u kojem Badgley glumi serijskog ubojicu Joea Goldberga stići će na Netflix kroz nekoliko mjeseci.

Njegovu transformaciju pogledajte u našoj galeriji.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Drama oko slavne glumice i njenog novog filma upravo je dobila epilog, sad ju brani i šogor: ''Istina još...''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Vidin sin srca Hrvata ukrao je još 2018., sad je narastao i postao tatina kopija, bio je podrška u Osijeku!

Povezana vijest Celebrity Tko je atraktivna snaha Aljoše Asanovića? Dolazi iz poznate obitelji, a evo i čime se bavi!

Povezana vijest Celebrity Zbog rečenice ''Ne bi on nikad'' ove Dalmatinke zaustavljaju na cesti, ovakav uspjeh nisu očekivale: ''U životu treba pokušati sve što te zanima''

Povezana vijest Celebrity Holivudska legenda oduševljena Lijepom Našom, a pokušao je i govoriti hrvatski: ''Volio bih živjeti na ovom otoku...''

Povezana vijest Celebrity Isplivala istina iza luksuznog imanja Afflecka i Lopez koje bivši par sada prodaje: ''Pristala je zbog...''

Povezana vijest Celebrity Ni nakon tri razvoda ne prestaje nizati ljubavnice, a sad je opet uhvaćen u strastvenom zanosu s 34 godine mlađom djevojkom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS