Opasno je lagala

Od najranije mladosti slovila je kao ikona ljepote i seks-bomba, a zbog tajne večere s Putinom prijetio joj je zatvor!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ornella Muti slavi 66. rođendan, a i dandanas nosi titulu ikone ljepote i jedne od najljepših talijanskih glumica.

Talijanska glumica Ornella Muti i u 67. godini slovi kao prava ikona ljepote, a sudeći prema njezinim fotografijama, vrijeme je za nju odavno stalo, što dokazuju i one koje objavljuje i sama na svojim društvenim mrežama.

Ornella od samih početaka svoje glumačke karijere slovi kao jedna od najseksepilnijih Talijanki, koja iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova, koji su je proslavili u rodnoj zemlji, ali i diljem svijeta.

Glumačku je karijeru započela vrlo mlada, imala je svega 14 godina kada je dobila glavnu ulogu u filmu "Najljepša žena" i od tog je trenutka stekla laskavi status ikone ljepote. Zato od samih početaka karijere puno pažnje pridaje svojem izgledu i tijelu, pa je tako navodno osigurala grudi na iznos od 350 tisuća dolara.

Među njezinim najpoznatijim filmovima su komedije "Castellano i Pipolo", "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon" i "Ludi u ljubavi", "Casanova", "Ja i moja sestra", "Oscar", "Dečko za dvije kćeri", a jedan od posljednjih filmova koje je snimila je onaj slavnog redatelja Woodyja Allena "Rimu, s ljubavlju" iz 2012. godine.

Ornella je danas prvenstveno posvećena obiteljskom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti, a o tome svjedoče i brojne objave koje na društvenim mrežama objavljuju ona i njezina kći Naike Rivelli, bezvremenska ljepotica, baš poput svoje majke. Ornella inače ima troje djece i dvoje unučadi, a nakon niza propalih veza i dva braka trenutačno je s francuskim poduzetnikom Fabriceom Kerhervéom.

Prvi je put pred oltar stala s Alessiom Oranom, mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi, no njihov bračni život bio je daleko od idile. Nakon što je pukla ljubav, Ornellu su mediji počeli povezivati s brojnim moćnicima, a prije drugog braka imala je aferu s redateljem Marcom Ferrarijem, o kojoj se nagađalo još prije nego što je službeno započela.

Njezin drugi suprug bio je Federico Fachinetti, koji ju je varao, bio sklon alkoholu, a prije nego što je podnijela zahtjev za razvod pričalo se kako se upetljao u mutne poslove. Rekao je u jednom intervjuu kasnije da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

2015. godine našla se u središtu skandala nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je lagala da je bolesna samo kako ne bi glumila u kazalištu, već je umjesto toga otišla na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Glumica, koja je za dogovoreni nastup dobila oko 25 tisuća eura, umjesto toga otišla je na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sankt-Peterburg, a godinu dana kasnije podnijela je i zahtjev za ruskim državljanstvom.

Sud ju je kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora, koja je pretvorena u uvjetnu jer je s 30 tisuća eura nadoknadila štetu koju je nanijela tršćanskom kazalištu.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS