"Lutka s naslovne strane"

Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus prisjetila se jedne od naslovnica koje je krasila davne 2009. godine i pokazala svojim obožavateljima kako je tada izgledala.

Nives Celzijus svojom je posljednjom objavom na Instagramu obožavatelje odlučila vratiti u prošlost, točnije u 2009. godinu, kada je osvanula na naslovnici njemačkog magazina FHM, i pokazati kako je onda izgledala.

"Pronađi razliku", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj leži na plaži u bikiniju čiji gornji dio malo toga prekriva, a u kojem je pozirala davnih dana u spomenutom magazinu.

"Wow seksi", "Savršena uvijek", "Ljepotica", "Lutka s naslovne strane", "Predobro izgledaš", "Sad si još bolja", "Bomba i tad i sad", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je ovo ljeto svojim obožavateljima začinila brojnim fotkama u minijaturnim bikinijima, a nedavno je na svojem profilu na Instagramu objavila nešto drugačiju fotografiju. Na njoj pozira u bijelom pripijenom kombinezonu u kakvom je još nismo vidjeli, i to u pozi čučnja u kojoj je njezina bujna pozadina došla u prvi plan.

"Taj pogled ispod obrva..." napisala je Nives uz fotografiju.

"Wow, sexy", "Poza je savršena", "Prelijepa i predivna lutkica", "Imaš tako opasan, izazovan pogled, baš seksepilan", "Ljubice obaraš", "Stvarno opasno", "Bravo ljepotice", "Kakvu guzu imaš", "Goriš ljepoto", "Savršen pogled", zaključili su njezini obožavatelji.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Pojavio se seksi video koji je samo potvrdio titulu prirodne ljepotice za glumicu koju već godinama zovu najljepšom na svijetu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS