kao u dobra stara vremena!

Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

Niko Kranjčar Željko Hajdinjak/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Mnogi su primijetili da je Niko Kranjčar izgubio kilograme nakon što je snimljen na utakmici mlade reprezentacije u Karlovcu.

Na stadionu Branko Čavlović Čavlek u Karlovcu održale su se kvalifikacije za Europsko U-21 prvenstvo, a na zagrijavanju uoči utakmice Hrvatske protiv Portugala pozornost je privukao bivši reprezentativac Niko Kranjčar.

Naime, mnogi su primijetili da je Niko znatno smršavio u odnosu na ranije, a fotografije njegove transformacije možete pogledati u našoj galeriji.

Nogometaš je nedavno odlučio i skratiti svoju kosu, koja mu je dosad bila zaštitni znak.

Niko Kranjčar inače je dio stožera te je odlučio napraviti dodatni iskorak u karijeri tako što se posvetio školovanju za licenciju Uefa Pro.

Podsjećamo, Niko već godinama živi izvan Hrvatske, točnije u Londonu, a u sretnoj je vezi s našom glumicom Zrinkom Cvitešić.

Detalje o svojoj vezi uspješno skrivaju od javnosti, no poznato je da oboje iza sebe imaju propale brakove, a zajedno još nisu stali pred oltar. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a Niko iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

  1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lidija Bačić u mini badiću pokazala je svu svoju raskoš, otkrila je i što je radila ovog ljeta: ''Bilo me je posvuda...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fatalna zaručnica milijardera čipkastom haljinom ništa nije ostavila mašti na volju, bujnim dekolteom zasjenila je sve oko sebe!

Povezana vijest Celebrity Svi su primijetili reakciju princeze Charlote na poljubac Kate i Williama: ''Kao i svako dijete, presmiješna je!''

Povezana vijest Zanimljivosti Taylor Swift podržala Kamalu Harris nakon debate s Trumpom, objavu joj je lajkala i Seve

Povezana vijest Celebrity Novi detalji o princezi Diani koji slamaju srce: ''Jecala je, a ja sam je pustila da govori''

Povezana vijest Celebrity Princ William viđen prvi put nakon što je Kate podijelila dobre vijesti o svom zdravlju, nije skidao osmijeh s lica, a poslao je i važnu poruku!

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik pokazala je svoju prirodnu ljepotu, evo kako izgleda bez trunke šminke i filtera na Instagramu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS