bila je velika zvijezda 90-ih

Hrvatska dance kraljica sa scene se povukla jer nije mogla živjeti od glazbe, a sad se vratila u neobičnom izdanju!

Marinela Jantoš - Ella - 7 Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Marinela Jantoš Ella svima je dobro poznata po hitu "Iza ponoći", no jednom je prilikom otkrila kako je radila puno poslova jer od glazbe nije mogla živjeti.

Kraljica hrvatske dance glazbe Marinela Jantoš Ella bila je vrlo popularna pjevačica 90-ih kada je objavila prvi studijski album, a na javnu scenu vratila se nedavno nakon dugo pauze. 

Sada se pojavila na Happy festu gdje je, između ostalih, zapjevala svoj veliki hit "Iza ponoći". 

Za tu prigodu odjenula je srebrni top s otvorenim leđima, a svima su za oko zapele njezine tetovaže. Uz to je uskladila crne kožne tajice, a na usnama je nosila svijetlo crveni ruž.

Ella se dosta fizički promijenila od početka svoje karijere. Prije je njegovala kraću bob frizuru sa šiškama, dok je danas ošišana kratko, a kosu je sada obojila i u neobičnu zelenu boju.

Također, prije je dosta naglašavala šminkom svoje obrve i oči te je stavljala tamnije nijanse sjenila, a danas je sklona svjetlijim bojama. 

Sa scene se povukla jer od glazbe nije mogla zarađivati, a jednom prilikom progovorila je iskreno o svemu.

"Da, došao je trenutak da više nisam mogla živjeti od pjevanja i bez stalnih prihoda. Zapala sam u dugove i morala sam nešto poduzeti. Nisam imala vremena raditi i čekati projekte. Tu su ulaganja bila zamrznuta, a primanja, honorari od izvođača i autorskih prava u mojem slučaju su smiješni", ispričala je jednom prilikom za Story.hr.

Ella je samohrana majka, a dotaknula se i odgoja kćeri Roze.

"Živjela sam do nedavno s majkom pa mi je ona pomogla oko svega i čuvala je Rozi. Dakle, jesam imala nekakvog partnera, nisam bila sama. Sigurna sam da djetetu nedostaje otac, ali ja tu ne mogu ništa napraviti. Njezin otac i ja imamo službeni odnos i njegova obitelj tako želi. To je tako".

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Neobrađene fotke otkrile kakvo tijelo Karleuša zapravo ima, u ovoj haljini itekako je vidljivo pravo stanje stvari

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS