Ajme!

Ne možete ni zamisliti koliko je lijepa nekad bila ova žena, a strast za operacijama pretvorila ju je u ovo!

Lyn May Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lyn May nekada je bila jedna od najljepših meksičkih i latinoameričkih glumica, no šarlatanstvom svojih liječnika izgubila je nekadašnju ljepotu

Meksička plesačica i glumica Lyn May na sceni se nalazi od 1970-ih godina, a već tada uvrštavali su je među najljepše žene u Latinskoj Americi, ponekad čak i u svijetu. Svoju egzotičnu ljepotu dugovala je svojim roditeljima, koji su se u Meksiko doselili iz Kine, a upravo je ona osvojila jednog neimenovanog meksičkog predsjednika, čija je ljubavnica bila nekoliko godina.

Rođena 1952. u Acapulcu, Lyn May započela je karijeru u kazalištu, a njezin talent kasnije ju je doveo do prilika u filmovima i glazbi te je ostvarila uloge u gotovo 50 projekata. 

Međutim, zbog starenja je počela osjećati sve veći pritisak standarda ljepote, zbog čega se počela podvrgavati plastičnim operacijama. Upravo je zbog njih postala metom prevare liječnika koji su joj umjesto botoksa ubrizgavali mješavinu ulja za bebe i jestivog ulja, što je dovelo do teškog deformiteta njezina lica.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Unatoč tome što su "korekcije" ostavile traga na njezinu licu, Lyn May je odlučila prihvatiti svoj novi izgled i ponovno je postala jedna od glavnih figura u Meksiku.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Ovog vikenda omiljena glumica iz komedija u bračnu luku ulazi sa ženom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Baby Lasagna održao rasprodan koncert u Beogradu, oglasio se nakon svirke: "Jedna od najglasnijih publika ikad, nisam sebe čuo!"

Maja Šuput o sinu koji je zvijezda društvenih mreža: ''Nevjerojatno je kako spaja i ljude koji ga ne poznaju, ima karizmu!''

Ozloglašeni reper 2004. gostima je voće servirao na goloj ženi, šokirat će vas i koja su holivudska omiljena lica tad prisustvovala zabavi!

Povezana vijest Celebrity Ismijavali su je jer nije tipična ljepotica, ali baš ta odluka da bude drugačija, učinila ju je svjetskom zvijezdom!

Povezana vijest Celebrity Zbog uskih kupaćih hlačica, brat Travisa Kelcea postao hit na internetu: "Opasno je nositi oružje poput... ovoga!"

Sin Michaela Jacksona napokon je objasnio zašto im je otac stavljao maske na lice kad bi izašli na ulicu

Kralj Charles oglasio se nakon smrti velike glumačke zvijezde: "S najljepšim divljenjem njezinim izvrsnim nastupima..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS