Pohvalio se novim izgledom!

Legendarni Zuhra ovako je izgledao prije 17 godina, no danas je drugi čovjek nakon drastičnog gubitka kilograma, pogledajte razliku!

Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Igor Kralj/Pixsell 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Pojavile su se fotografije Zlatana Zuhrića Zuhre iz 2005. godine, kada je glumio u seriji "Bumerang TV".

Hrvatski glumac, komičar i televizijski voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra najpoznatiji je po ulozi Aljoše u Večernjoj školi, no mnogi ga pamte i kao Thomasa Mršića, kojeg je utjelovio u sitcomu "Bumerang TV", koji se prikazivao na Novoj TV 2005. i 2006. godine.

Sada su osvanule fotografije sa zabave za kraj prve sezone serije, na kojima Zuhra izgleda znatno drugačije nego danas.

Tada je imao bujniju kosu i puniju figuru nego danas, a nedavno se pohvalio da je u otprilike godinu dana izgubio nevjerojatnih 27 kilograma.

"Bio sam u najgoroj i najdebljoj fazi, ja to zovem tuljan-faza, i onda sam odlučio tome stati na kraj. Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i način života, odlučio sam podvući crtu. Nije baš bilo preko noći, ali u godinu dana uspio sam skinuti toliki broj kilograma", otkrio je Zuhra za Story.

Vidno vitkijom figurom iznenadio je obožavatelje i na fotografiji kojom je svojim pratiteljima na Facebooku čestitao 2023. godinu, a tada je pozirao i sa svojom partnericom Monikom Rogić.

Zuhra i Monika u vezi su od 2020. godine, a bili su par i 25 godina prije toga. On je u međuvremenu bio u braku, a s bivšom suprugom dobio je sina V7jeku.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Svjetska senzacija kosovskih korijena servirala gole grudi na crvenom tepihu, mrežasta haljina ništa nije pokrila!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Nikome nije jasno što se dogodilo s licem zavodnika za kojim su žene ludjele kad se tek pojavio na sceni, sad pomalo šokira izgledom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS