uskoro puni 41

Već 20 godina slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

Tatjana Jurić Srđan Vrančić/Cropix 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Tatjana Jurić uskoro će proslaviti 41. rođendan, a mi smo se prisjetili kako je izgledala kada se tek pojavila na malim ekranima.

Voditeljica Tatjana Jurić na malim ekranima pojavila se početkom 2000-ih te je do danas postala jedno od omiljenih televizijskih lica.

Od početka karijere zasluženo je prati i laskava titula jedne od najljepših Hrvatica, a iako će uskoro napuniti 41 godinu, i dalje izgleda kao da je u dvadesetima.

Najbolji dokaz da je za nju vrijeme stalo Tatjanine su stare fotografije, koje možete pogledati u našoj galeriji, a slovi i kao prirodna ljepotica i ne prate je glasine o estetskim zahvatima.

Tatjanu obožavatelji redovito obasipaju komplimentima ispod njezinih fotografija na Instagramu, na kojem je prati više od 76 tisuća ljudi.

Pratitelje na društvenoj mreži prošle je godine obavještavala i o svojim ozbiljnim problemima s kralježnicom, zbog kojih je završila i na operaciji.

No ono što već više od dvije godine uspješno skriva od javnosti njezin je ljubavni život.

Tatjana je krajem 2020. godine prekinula dugogodišnju vezu i zaruke sa zagrebačkim poduzetnikom Ivanom Zubakom, koji se sada zaručio za odvjetnicu Elizu Bartolić, kako doznaje Story.

Njezina prva poznata veza bila je s bivšim nogometašem Dinama, Vedranom Ješeom. Njih dvoje upoznali su se 2004. godine i među njima je brzo zaiskrilo, a prekinuli su kada je Ješe potpisao ugovor sa švicarskim nogometnim klubom Thun, i to navodno zbog udaljenosti.

Tatjana je 2007. započela vezu sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, a zajedno su proveli četiri godine, s jednim prekidom.

Zatim je 2012. pronašla sreću s glumcem Ivanom Hercegom, no njihova veza nije potrajala ni godinu dana.

Inače, Tatjana se prošle godine pridružila ekipi emisije IN magazin, koju svakog radnog dana možete gledati u popodnevnom programu Nove TV.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS