totalna transformacija!

Slavenu Biliću 2008. godina ostala je u gorkom sjećanju, a pogledajte koliko se od tada promijenio!

Slaven Bilić Nikola Vilic/Cropix 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Slaven Bilić je 2008. godine bio izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, a od tada se baš dosta promijenio.

Legendarni Vatreni Slaven Bilić (54) nakon završetka igračke karijere, nastavio je raditi kao nogomenti trener, a bio je i izbornik hrvatske reprezentacije od 2006. do 2012. godine.

Sada su se pojavile njegove fotografije iz 2008. godine, kada je sudjelovao u humanitarnoj akciji za kupnju medicinskog uređaja za jedinicu intenzivnog dječjeg odjela KBC Split - Firule, u sklopu koncerta "Za mrvu ljubavi".

Slaven je tada slovio kao miljenik žena i imao je kratku, bujnu kosu te nije imao bradu, bez koje ga već dugo nismo vidjeli. Ipak, ta mu godina nje ostala baš u najljepšem sjećanju.

Naime, Slavenovi Vatreni tada su u četvrtfinalu Europskog prvenstva neslavno izgubili od reprezentacije Turske, a sam je u nekoliko prilika istaknuo kako mu je to jedna od najgorih utakmica u karijeri.

S druge strane, u ljubavi su mu cvjetale ruže jer je 2008. započeo vezu s 15 godina Ivanom Đeldum, s kojom je dobio tri kćeri i s kojom je i danas u sretnoj vezi.

Samo godinu dana ranije razveo se od supruge Adrijane, i to nakon 14 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, kćer Alanu i sina Lea.

Inače, Bilić je poznat po svom humanitarnom radu 2008. godine postao je UNICEF-ov veleposlanik dobre volje te je osnovao zakladu HNR "Vatreno srce" koja pruža humanitarnu pomoć djeci. Može se pohvaliti i glazbenim talentom, zbog kojeg je prozvan najvećim rokerom među nogometašima.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sonja Kovač pola milijuna ljudi počastila fotkama u seksi donjem rublju: "Instagram gori!''

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Marina iz Survivora prisjetila se teškog životnog perioda: "Ta prva godina njegova života bila je užasno stresna!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS