Povratak u prošlost

Prepoznajete li našu pjevačicu na fotografiji iz 2007. godine? Otad je promijenila karijeru, a ne skriva ni estetske zahvate!

Lana Klingor na Dori 2007. godine Tomislav Miletić/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Pojavile su se fotografije Lane Klingor Mihić iz 2007. godine, dok je još bila pjevačica, a pogledajte koliko se otad promijenila.

Bivša pjevačica i današnja PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (42) domaćoj javnosti postala je poznata 2001. godine kada se pridružila popularnoj grupi ET.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine, kada je već bila napustila grupu te je samostalno nastupila na Dori s pjesmom "Gravitacija".

Tada je imala dugačku smeđu kosu, na nastupu je korzetom istaknula svoj uski struk. U međuvremenu je izmijenila razne frizure i boje kose, a danas je kratko ošišana crnka, no on što se nije promijenilo jest njezina zanosna figura.

Lana se prošle godine podvrgnula i operaciji grudi, o čemu se oglasila na svojem Instagramu, gdje je otkrila da je odlučila zamijeniti stare silikone novima.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je na društvenoj mreži pa je pokazala i kako izgleda nakon operacije.

Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

Kako je Lana izgledala prije 16 godina, pogledajte u našoj galeriji, gdje smo izdvojili još neke njezine fotografije iz prošlosti.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Nekad i sad Nakon operacije koja mu je spasila život izgubio je više od 80 kilograma pa je pronašao i 18-godišnju djevojku!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS