''i dalje ne mogu vjerovati...''

Scena iz popularne serije postala je hit na društvenim mrežama zbog glumca koji izgleda neprepoznatljivo, znate li o kome se radi?

Larry David IMDb 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Starija scena Larryja Davida u sitcomu ''Bez oduševljena, molim'' ponovno je postala popularna. Korisnici društvenih mreža ne mogu vjerovati kako je tada izgledao legendarni glumac i komičar.

Ako se zaljubljenik u američke sitcome onda se zasigurno upoznati s likom i dijelom dvostrukog dobitnika nagrade Emmy, Larryja Davida.

On se proslavio u seriji ''Bez oduševljenja, molim'' gdje je utjelovio fiktivni lik samoga sebe. Serija je nakon duge 24 godine i punih 12 sezona s emitiranjem završila u travnju 2024.

Ovih je dana Larry ponovno postao hit na društvenim mrežama. Ovog puta zbog jedne scene u kojoj se pojavio i legendarni redatelj Martin Scorsese, piše Daily Mail.

Naime, riječ je o trećoj sezoni u kojoj je Larry utjelovio mafijaša u Scorseseovom filmu. Nosio je odijelo i kravatu, a na glavi je nosio, neobično za njega, periku. Upravo je zbog te perike i tog kadra zaintrigirao mnoge obožavatelje na društvenim mrežama.

"I dalje ne mogu vjerovati da je to Larry David", "Izgleda neprepoznatljivo!", "Ovako izgleda kada zapravo ne glumi", samo su neki od komentara fanova na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Osim po ulozi u spomenutoj seriji, David je jedan od kreatora kultnog Seinfelda, imao je dvije sporedne uloge u filmovima Woodyja Allena, a kratko se pojavio i u Saturday Night Liveu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pobjednik našeg hit-showa potpuno je promijenio imidž, sad ga uspoređuju s još jednim poznatim Hrvatom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Posljednja djevojka Liama Paynea snimljena prvi put u javnosti nakon tragične smrti pjevača

Preminuo je prvi frontmen legendarne grupe Iron Maiden, godinama se borio sa zdravstvenim problemima

Fotkama bez trunke šminke manekenka pokazala kako zapravo izgleda, pokušala je stati na kraj glasinama o operacijama!

Donna Vekić oglasila se nakon što je uhvaćena s novim partnerom, objavila fotke iz Londona, gdje su bili zajedno!

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lawrence ima razloga za slavlje, fotografija večernjeg izlaska potvrdila je sretnu vijest!

Povezana vijest Celebrity Ne prestaju pravne nevolje za posrnulog repera, broj tužbi nastavlja rasti: Silovao je 13-godišnjakinju?


Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS