objavila fotku iz mladosti

Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

Fani Čapalija Tom Dubravec/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Fani Čapalija na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz mladosti kojom je očarala pratitelje.

Splićanka Fani Čapalija (48) do danas je ostala jedna od omiljenih hrvatskih misica, čija ljepota s godinama nije izblijedjela.

Fani je sada na svojem profilu na Instagramu podsjetila kako je izgledala u mlađim danima, a uz fotografiju je stavila opis: "O jednoj mladosti..."

"Najljepša na svijetu", "Lijepa tada, a još ljepša sada", "I to bez filtera, i operacija...", "O jednoj ljepoti", "Prelijepa", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Još fotografija Fani Čapalije iz mlađih dana, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezana vijest inMagazin Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Podsjetimo, Fani je titulu Miss Hrvatske ponijela 1993. godine, a ostvarila je i velik uspjeh na izboru za Miss svijeta, na kojem se plasirala među pet najljepših. Do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

U vrijeme najveće slave pažnju je plijenila i svojim ljubavnim životom, koji zadnjih godina uspješno skriva. Kada je proglašena misicom, bila je u vezi s pjevačem Sandijem Cenovom, koji ju je navodno ostavio zbog ljepotice kojoj je Fani sljedeće godine predala krunu, Branke Bebić.

Zatim se 1999. udala za nogometaša Ivicu Mornara, s kojim je prije toga bila četiri godine u vezi, a razveli su se 2001.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS