Sjećate se nje?

Vukovarku koja se proslavila izvan Hrvatske dugo nismo vidjeli, a u zadnjem pojavljivanju ukrala je sve poglede!

Mirna Jukić Sasa Buric/Cropix 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Vukovarka Mirna Jukić sve uspjehe u karijeri ostvarila je pod austrijskom zastavom, a sada se u Beču pojavila na gala večeri u sklopu manifestacije Dani Alke.

Jedna od najboljih austrijskih plivačica svih vremena, Vukovarka Mirna Jukić, u bečkom Kursalonu prisustvovala je gala večeri povodom zadnjeg dana manifestacije Dani Alke u Badenu i Beču, koje u sklopu šireg predstavljanja Alke u svijetu u organizira Viteško alkarsko društvo.

Bivša plivačica, koju nismo dugo imali priliku vidjeti u javnosti, za ovu je prigodu odabrala upečatljivu ružičastu haljinu u kojoj je ukrala sve poglede.

Na događaju je bio i naš voditelj Frano Ridjan, koji je upravo s Mirnom vodio i program na manifestaciji, a zajedničkom fotografijom pohvalio se i na Instagramu.

"Domaćin gala večere uz neponovljivu 'komšinicu', Vukovarku, legendarnu austrijsku plivačicu Mirnu Jukić", napisao je Frano uz njihovu nasmiješenu fotku.

Mirna je inače odrasla u Vukovaru, a 1991. je s obitelji je preselila u Zagreb, te je od 1996. trenirala u Mladosti. Godine 1999. obitelj se preselila u Beč, a Mirna je odmah dobila austrijsko državljanstvo.

Pod zastavom Austrije osvojila je brojne medalje, a njezin uspjeh karijere je bronca na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. U Austriji je osvojila i više od 70 naslova državne prvakinje. Jukić je također i višestruka europska prvakinja.

Svoju profesionalnu karijeru okončala je prije 13 godina i danas živi mirnim obiteljskom životu.

U braku je s profesionalnim odbojkašem Alexanderom Bergerom i zajedno imaju dvoje djece, djevojčicu i dječaka, a sretne obiteljske trenutke često bilježi na društvenim mrežama.

Kako je Mirna izgledala u danima sportske slave i koliko se od tada promijenila, pogledajte u galeriji.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Nekad i sad Nina Badrić prije 15 godina slavila je u društvu jedinog muškarca kojeg je javno ljubila, no njihova idila nije dugo potrajala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS