više nije plavuša

Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Evanna Lynch Profimedia 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Luna Lovegood jedan je od omiljenih likova iz filmova o Harryju Potteru, a utjelovila ju je glumica Evanna Lynch.

Irska glumica Evanna Lynch proslavila se ulogom simpatične Lune Lovegood u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru.

Lunin lik prvi se put pojavljuje u petom filmu "Harry Potter i Red feniksa" iz 2007. godine, a prisutan je i u preostala tri filma.

Iako njezin lik u franšizi nije imao ljubavnu priču, glumica je bila u vezi s kolegom koji se također pridružio svijetu Harryja Pottera u petom filmu.

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se njega? Srpski glumac najveću ulogu ostvario je u ''Harryju Potteru'', a od tada se potpuno promijenio!

Riječ je o britanskom glumcu Robbieju Jarvisu, koji u "Redu feniksa" glumi Jamesa Pottera, Harryjeva oca. Jarvis je utjelovio mladu verziju Harryjeva oca i pojavljuje se u samo nekoliko flashback scena.

Evanna i Robbie bili su u vezi devet godina, a svoju ljubav uspjeli su sakriti od javnosti do 2015. godine, kada su na Instagramu objavili zajedničke fotografije.

No godinu dana nakon što su potvrdili vezu razišli su se, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

I dok je mnogi pamte po njezinoj dugoj platinasto plavoj kosi, Evannu danas više nije lako prepoznati jer je početkom ove godine postala crnka.

Nakon Harryja Pottera nastavila je glumiti u filmovima i serijama, no nije ostvarila nijednu zapaženiju ulogu, a 2015. je sudjelovala i u britanskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Povezana vijest Nekad i sad Pamtimo ga kao zbunjenog čarobnjaka iz hit-filmova, a evo kako danas izgleda i zašto mu sve svi redom čude!

Kako Evanna izgleda danas i koliko se promijenila otkako smo je gledali kao Lunu, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS