Nešto se nije promijenilo!

Sjećate li se poručnice Debbie iz ''Policijske akademije''? Od njene uloge prošlo je 40 godina, a iz javnosti se povukla

Leslie Easterbrook - 12 Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Leslie Easterbrook svoju je najpamtljiviju ulogu odigrala u filmu ''Policijska akademija'', a evo kako poručnica Callahan izgleda danas.

Leslie Easterbrook svoju je najzapaženiju ulogu odigrala prije 40 godina, davne 1984. u filmu ''Policijska akademija''.

Utjelovila je zgodnu poručnicu Debbie Callahan, a zbog svojih oblina postala je jedna od najseksipilnijih žena Hollywooda.

Leslie danas ima 75 godina, a i dalje izgleda predivno. Iako više nema figuru kao nekad, nešto se do danas nije promijenilo, a to je njen široki osmijeh.

Iz javnosti se odavno povukla, a njene posljednje fotografije su još iz 2016. godine s premijere filma ''Daddy''. 

Poslije ''Akademije'', glumila je još u brojnim filmovima, ali nijedna uloga nije joj ostala ovoliko poznata.

Što se tiče privatnog života, bila je u braku s glumcem Victorom Kolchakom od 1979. do 1988. godine, a drugi surpug bio joj je producent i scenarist Dan Wilcox koji je preminuo početkom ove godine.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Novi prizori jednog od prvih agenata 007 sve su rastužili, bez pomagala više ne može hodati, a u dvije godine naglo je oslabio!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Holivudska miljenica ''zapalila'' je Instagram novom fotkom, ovo je teško opisati riječima: ''Moj dragi Bože...''

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se ovog urnebesnog dvojca iz kultne "Policijske akademije"? Evo kako danas izgledaju i što rade!

Povezana vijest Celebrity Preminuo je George R. Robertson, glumac najpoznatiji po ulozi načelnika Hursta u ''Policijskoj akademiji''

Povezana vijest Celebrity Ove dvije ljepotice od jeseni ćemo gledati u novoj seriji Nove TV, a one su vrijeme dotad odlučile iskoristiti na plaži!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak u kojem Thompson zabija svoj slavni mač na pozornici, znate li koje mu je značenje?

Povezana vijest Celebrity Njeno lice prvi ćete put vidjeti na našim TV ekranima, a nama je otkrila i sve o golišavoj sceni u kojoj je glumila!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS