Kamo je nestala?

Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu pa godinama bila tražena domaća zvijezda, a onda je napravila veliki životni zaokret!

Ivona Periša - 3 Marko Miscevic/Cropix 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Nekadašnja voditeljica Ivona Periša danas živi daleko od očiju javnosti, a sada su se pojavile fotografije iz vremena kad je bila na vrhuncu popularnosti.

Ivona Periša proslavila se u prvom hrvatskom talent showu "Story Supernova" davne 2003. godine, u kojem je između više stotina kandidata uspjela ući u najboljih deset i izboriti se za svoje mjesto na Novoj TV.

Nakon showa dugi je niz godina bila dio Informativne redakcije te je vodila Scenu u sklopu Dnevnika Nove TV i slovila je kao jedna od najljepših domaćih voditeljica. Zatim se odlučila posvetiti majčinstvu, pa je jedno vrijeme radila kao novinarka portala zadovoljna.hr, a danas sa suprugom Marijem i njihovo četvero djece živi mirnim obiteljskim životom u Koprivnici i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Sada su se pojavile fotografije s premijere predstave "Gospoda Glembajevi" 2007. godine, na kojoj je Ivona bila s tadašnjim kolegom Nenadom Hervatinom, koji je također započeo karijeru u prvom hrvatskom talent showu, a i on se posljednjih godina povukao iz javnosti.

Periša je tijekom godina ostala bliska i s drugim natjecateljima showa koji ju je proslavio. Tako nije propustila ni vjenčanje Anje Alavanje i Vedrana Viljevca u rujnu 2021. godine, a tamo je pozirala s mladenkom i još jednim kolegom iz showa, Dorijanom Elezovićem, koji je na svojem Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku.

U odličnim je odnosima i s Monikom Kravić, danas Olujić, kojoj je bila kuma na vjenčanju s bivšim suprugom, Marijem Mamićem.

Kako je Ivona izgledala u danima najveće slave i koliko se otada (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS