evo kako izgleda danas

Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

Stefany i Matea Hohnjec Igor Kralj/Pixsell 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Matea Hohnjec nekoć je punila medijske stupce svojim burnim životom, a danas se uspješno skriva od javnosti, kao i njezina sestra Stefany.

Matea Hohnjec, bivša manekenka i sestra nekadašnje Miss sporta Stefany Hohnjec, u vrijeme najveće slave bila je rado viđeno lice na svim domaći eventima, a medijske stupce punila je i svojim burnim životom.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2010. godine, s proslave rođendana njezine nekadašnje kolegice s modnih pista, Aleksandre Grdić.

Matea se tada zabavljala u društvu drugih poznatih manekenki, a samo dvije godine kasnije dospjela je na stranice crne kronike, nakon što je u njezinu stanu tijekom burne zabave preminula 20-godišnjakinja zbog predoziranja drogom.

U trenutku tragičnog događaja, s njom u stanu bio je i njezin sada već bivši suprug Josip Nikić, inače sin nekadašnjeg šefa bjelovarske policije. Policija je tada protiv para podnijela prijavu i Matea je dobila godinu dana zatvora, a Josip dvije.

"On je zatražio civilni razvod. Ostavio me na cjedilu kad mi je bilo najgore. Razveli smo se kad je bilo suđenje u vezi moje pokojne prijateljice. Potom sam pokrenula crkveni razvod jer naš brak više nije imao smisla. Kad smo se vjenčali, bili smo mladi i ludi. I Bogu hvala, dobila sam crkveni razvod", ispričala je Matea za 24 sata.

Nakon izlaska iz zatvora dugo se borila s depresijom, a utjehu je pronašla u vjeri.

No njezinim problemima tu nije bio kraj. 2018. godine Matea je ponovno izazvala incident, i to u Eufrazijevoj bazilici u Poreču. Matea je tada počela vikati usred mise tvrdeći kako je opsjednuta, a kasnije je u medijima tvrdila da se ničega ne sjeća. Policija joj je nakon svega zabranila ulazak u baziliku.

"Zabranili su mi slavlje svete mise, žele mi oduzeti ono čime se borim protiv zla", kazala je tada Matea za portal Glas Istre.

Kako je Matea izgledala u slavnim danima i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina odvela sina u školu pa zabilježila jedan poseban zajednički trenutak: "Slavimo svaki novi početak!"

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Hrvatica koja je prije 25 godina ljepotom pokorila Europu danas živi daleko od očiju javnosti, a iza nje je i jedno jako teško razdoblje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS