Evo gdje je danas!

Sjećate se njega? Nakon ''Larina izbora'' otišao je u Hollywood, a s lijepom Hrvaticom osnovao je obitelj!

Stefan Kapičić - 4 Biljana Gaurina / CROPIX 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Stefana Kapičića brojni su upoznali nakon uloge u ''Larinu izboru'', a danas glumi uz bok holivudskim profesionalcima.

Srpski glumac Stefan Kapičić Hrvatima je ostao poznat po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor" i "Zora dubrovačka".

No vrlo brzo njegova karijera krenula je naglo uzlaznom putanjom, a godinama ostvaruje uspješne uloge u Hollywoodu. Jednu od najzapaženijih uloga ostvario je u filmskoj franšizi "Deadpool", u kojoj je utjelovio Colossusa.

2022. godine, dobio je epizodnu ulogu i u popularnoj seriji ''Hitna: Chicago'', a utjelovio je šefa srpske mafije Nikolu Ćorluku.

Jedna od boljih uloga mu je i ona Olgarena u ''The Last Voyage of Demeter'' iz 2023.

Još od uloge Nikše u ''Larinu izboru'' gotovo se ništa nije promijenio, a posljednji put u javnosti je viđen prije dvije godine u šetnji s obitelji.

Inače, Stefan se oženio Hrvaticom, glumicom Ivanom Horvat Kapičić, koju je upoznao na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se u tajnosti 2017. godine, nakon četiri godine veze. Zajedno imaju sina Ivana, kojega su dobili u svibnju 2020., a prošle godine rodio im se i drugi sin. 

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Vrsaljkova Kaja objavila je nove fotografije, koje otkrivaju da se u njihovoj obitelji dogodio važan, svečani trenutak!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se njega? Bio je mlada nada hrvatskih sapunica, a danas ima novo ime i sasvim drukčiji posao!

Povezana vijest Nekad i sad Scena iz popularne serije postala je hit na društvenim mrežama zbog glumca koji izgleda neprepoznatljivo, znate li o kome se radi?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS