stari kao vino!

Pogledajte kako se Tom Cruise mijenjao kroz godine i s čime je najviše eksperimentirao kad je imidž u pitanju!

Tom Cruise 1996. - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Tom Cruise od samih je početaka glumačke karijere bio slaba točka brojnim ženama diljem svijeta, a evo kako je slavna zvijezda izgledala kroz godine do danas.

Tom Cruise od svojih je početaka glumačke karijere bio prava zvijezda i slaba točka brojnim damama diljem svijeta. Iako nizak, svega 170 centimetara, Tom je bio pravi šarmer, a kroz godine je puno puta mijenjao svoj izgled.

Za razliku od svojih kolega glumaca, Cruise se ipak nikada nije okušao u mijenjanju boje kose, ali je zato puno eksperimentirao s raznim frizurama, bradama, načinima odijevanja i slično.

1996. godine javnost ga je upoznala u vezi s Nicole Kidman, a tada je njegovao izgled obrijane brade i dulje kose. A kroz četiri godine, dok je snimao film ''Mission: Impossible 2'' nosio je bradu te dugu kosu kakvu danas nosi Luka Modrić.

Za isti film, ali za treći nastavak, četiri godine kasnije, Tom je opet imao potpuno drugačiji izgled, sličan onome iz 1996., ali s još kraćom kosom i šiškama koje su gdje-gdje padale na njegovo čelo.

S vremenom je shvatio da mu odlično stoji podignuta kosa pa je tako 2006. godine svoje šiške počeo dizati od lica, a nekoliko godina poslije držao se tog izgleda te uvijek bio svježe obrijan.

Za potrebe snimanja drugog nastavka popularnog ''Top Guna'', Tom je imao klasičnu kratku frizuru, a onda se nakon što je film dovršen opet odlučio pustiti kosu te tako izgleda i danas.

A osim frizure, na glumcu je vidljiva i promjena na licu te se kroz dvadesetak godina skupila i pokoja bora, ali one nimalo ne kvare šarm ove holivudske zvijezde pa i dalje slovi za jednog od najzgodnijih glumaca današnjice, naročito nakon novog nastavka ''Top Guna: Maverick'' u kojem se opet vratio u ulogu koja ga je proslavila.

A da sve ne bi ostalo na pustim riječima, kako se Tom mijenjao, pogledajte kroz našu galeriju.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Trudnički trbuh sportske novinarke kojoj tepaju da je najljepša buduća mama ovoga puta zasjenio je drugi dio njezina tijela

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Nekad i sad Kerumovoj sestri nekoć je bujna kosa bila zaštitni znak, a otkako je promijenila frizuru, izgleda kao druga osoba!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS