''Pokazali su pravo lice...''

Sjećate li se Marichuy? Povezivali su je sa zavodnikom iz hit-telenovele, a zbog muža i prijateljice se našla usred skandala!

Maite Perroni i William Levy IMDb 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Maite Perroni osvojila je srca Hrvata u seriji ''Oprezno s anđelom''. Glumila je i u popularnoj seriji ''Reblede'', a danas uživa u obiteljskom životu.

Maite Perroni hrvatska se javnost sjeća iz telenovele ''Oprezno s anđelom'' gdje je utjelovila legendarnu Marichuy. Tada je osvojila srca brojnih zajedno s kubanskim zavodnikom Williamom Levyjem.

Naime, Maite je karijeru započela upravo ulogama u sapunicama, a osim u spomenutoj gledali smo ju i u ''Rebelde''. Također je i pjevala u glazbenoj grupi koja je nosila isto ime.

Prvu veću ulogu izvan granica Meksika ostvarila je u erotskom trileru "Dark Desire", koji je 2021. godine prikazan na Netflixu.

Iako sada glumica ima 41 godinu, nije se niti malo promijenila, a više fotografija glumice pogledajte u našoj galeriji.

Prije dvije godine izgovorila je i sudbonosno ''da'' dugogodišnjem partneru Andresu Tovaru. Maite je tada imala dvije vjenčanice. Za službeni dio odabrala je jednostavnu bijelu haljinu, dok je za proslavu odabrala vrlo neobičnu vjenčanicu koja se je zapravo bila kratka suknja, ali je imala ušiveni til koji je ipak otkrivao njezinu nogu. Nosila je i dugačak veo te bogat buket.

Inače, njihova veza nije započela u najboljem svjetlu. Maite je svojeg sadašnjeg supruga navodno otela bivšoj prijateljici Claudiji Martin. Claudia je bila s Andresom kad je otkrila njegove poruke s Maite, po kojima se dalo naslutiti da među njima postoji nešto više. Claudia je potom zatražila razvod od svojeg supruga, no Maite je ispričala kako ona nema ništa s time te je molila medije da joj prestanu uništavati ugled. Naglasila je kako joj je drago da su određeni ljudi pokazali svoje pravo lice u toj situaciji, a smatrala je i da iza svega stoje novac i ucjene.

Maite i Andres sada uživaju u ljubavi, a zajedno imaju kćer. Svoju ljubav više ne kriju te često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

''Zato što s tobom sve ima smisla. Volim te, ljubavi mog života. Naša obitelj je moje najveće blago'', napisala je za godišnjicu glumica.

Prije njegova, povezivali su je s Levyjem koji je u seriji ''Oprezno s anđelom'' utjelovio Juan Miguela. Sapunica je brzo postala popularna, a onda se počelo šuškati da Maite i William imaju aferu. Perroni je tada bila u vezi s glazbenim producentom Guidom Larisom, a Levy u braku s Elizabeth Gutierrez.

''To je laž. Jako sam tužna što tako slobodno pričaju o tuđim životima kada nemaju pojma o njima'', komentirala je svojedobno glasine Maite.

Ipak, zbog brojnih afera Levyjevom braku je došao kraj, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Svi se pitaju što je Lindsay Lohan napravila sa svojim licem: ''Bez ijedne bore, izgleda kao da ima 20!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Meri iz MasterChefa pokazala svog brata, pa uputila poseban zahtjev pratiteljicama: ''Kad ovo vidi...''

Naš poznati chef otkriva kako se snašao u ulozi oca: ''Nije da se hvalim, ali ništa mi nije problem...''

Šokantne snimke Liama Paynea prije tragedije kruže društvenim mrežama, sve one pokazuju samo jedno!

Prije tragične smrti Liam se u hotelu svađao s misterioznom ženom, gosti su svemu svjedočili: ''Stalno joj je govorio...''

Povezana vijest inMagazin Velike obitelji Hrvata: Tko ima čak devetero braće i sestara, a tko petoro djece?

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa pokazala svog brata, pa uputila poseban zahtjev pratiteljicama: ''Kad ovo vidi...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS