Mi smo šokirani!

Zbog estetskih zahvata nitko ne može prepoznati ljepoticu iz kultnog filma 80-ih, znate li o kome se radi?

Jennifer Grey Profimedia 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Jennifer Grey proslavila se ulogom Baby Houseman u kultnom filmu ''Prljavi ples''. I dalje glumi, ali i mami poglede mladolikim izgledom.

Glumica Jennifer Grey, zvijezda filma "Prljavi ples", prošetala se crvenim tepihom tijekom filmskog festivala u Londonu. Danas 64-godišnja glumica sve prisutne iznenadila je mladolikim izgledom.

Zvijezda 80-ih za tu je prigodu odlučila odjenuti majicu dubokog dekoltea te usku svjetlucavu suknju koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Jennifer je na festivalu bila povodom predstavljanja filma "A Real Pain", u kojem ima ulogu. Uz nju u filmu glume Kieran Culkin, Jesse Eisenberg, Will Sharpe i Kurt Egyiawan.

Jennifer se 1987. godine proslavila ulogom Baby Houseman u kultnom filmu, a prije dvije godine progovorila je i o odnosu s Patrickom Swayzeom te priznala kako su među njima postojale određene tenzije i da jednostavno nikada nisu kliknuli do kraja.

"Na isti način na koji Baby i Johnny nisu trebali biti zajedno, nismo ni mi. Po prirodi si nismo odgovarali, a činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost. Kada bih mogla, danas bih mu rekla da mi je žao što ga nisam mogla cijeniti i uživati u onome tko je on", rekla je za People svojedobno.

Brojni kažu da je glumica danas neprepoznatljiva, a za sve su krive operacije nosa. Nakon zahvata prisustvovala je jednoj filmskoj premijeri, a njezin prijatelj i glumac Michael Douglas nije imao pojma tko je ona jer je izgledala potpuno drukčije.

''To mi je bio prvi izlazak u javnost. I to je bilo to, postala sam nevidljiva iz dana u dan. U očima svijeta to više nisam bila ja. Potrošila sam puno energije pokušavajući shvatiti gdje sam pogriješila, zašto sam protjerana iz holivudskog kraljevstva. Preko noći sam izgubila identitet i karijeru", izjavila je ranije Jennifer za magazin People i otkrila da joj je majka sugerirala da operira nos jer je to učinila ona, baš kao i njezin otac Joel Grey.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Pobjednika našeg hit-showa rijetki bi prepoznali na starim fotkama, o promjeni iskreno govori: ''Teško je kad dečko s 22 godine izgubi...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nitko ne može vjerovati kako Alka Vuica u badiću izgleda sa 63 godine: ''Kakve noge!''

Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio se u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

Zašto se Nicole Kidman otresla na Salmu Hayek? Čitač s usana otkrio što joj je rekla: ''U redu, dosta je!''

Glazbena zvijezda propala je u rupu na pozornici, oglasila se nakon snimke koja je postala viralna: ''O, moj Bože...''

Povezana vijest Zanimljivosti Sin Jona Bon Jovija suprugu je odveo na medeni mjesec u Hrvatsku, mladi par već se pohvalio prizorima: ''Čarobni trenuci...''

Povezana vijest Celebrity Zbog ove djevojke Maja Šuput poželjela si je kod kuće ugraditi šipku: ''Želim imati ovakvu stražnjicu!''



Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS