Pamtite ju ovakvu?

Isplivale fotografije Elle Dvornik iz mlađih dana, pogledajte kako je izgledala u ludim tinejdžerskim godinama, bilo je dosta ekstrema!

Ella Dvornik Goran Telak/Cropix 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Ella Dvornik slavi 33. rođendan, a mi smo se prisjetili njezinih transformacija i promjena imidža po kojima je poznata.

Naša uspješna influencerica i blogerica Ella Dvornik slovi kao kraljica transformacija domaće scene, kroz godine je mijenjala imidže i privlačila pažnju svojim izgledom gdje god da se pojavila.

Ella koja slavi 33. rođendan, već se u svojim tinejdžerskim godinama okušala i kao manekenka pa je nosila revije domaćih dizajnera. Tada je izgledala poprilično drugačije nego sad i drugačije se oblačila. Često je mijenjala imidž, a na modnim se pistama snašla i više nego dobro, pa čak i dok je nosila modele vjenčanica.

Sada su se u javnosti pojavila i neke njezine zaboravljene fotografije, a kako se mijenala prisjetite se u našoj galeriji.

Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearca s kojim ima dvije kćeri, a u nekoliko su navrata snimljeni pri dolasku na ročišta na Općinskom sudu u Puli što je probudilo znatiželju mnogih, no suđenje je ipak zatvorenog tipa.

Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", naveli su tada sa suda, a uskoro bivši supružnici nisu htjeli ništa komentirati.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zanosna supruga Matea Kovačića oglasila se nakon njegova poteza za pamćenje, jednu stvar mu je jasno dala do znanja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS