sjećate se njega?

Upoznali smo ga u domaćem talent showu prije gotovo 15 godina, glazba ga je odvela i izvan Lijepe Naše, a sada je s nama podijelio i lijepe vijesti

Duje Stanišić Boris Kovacev/Cropix 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Duje Stanišić proslavio se u talent showu 2010. godine, otada je izgradio karijeru, a sada je nastupio na Splitskom festivalu, gdje nam je otkrio i da mu stiže prva prinova.

Zadarski tenor Duje Stanišić nastupio je na Jubileju Tea Trumbića u sklopu 64. Splitskog festivala gdje je oduševio izvedbom legendarne pjesme "Ča bi reka stari Dioklecijan".

Duje se proslavio u domaćem talent showu davne 2010. godine, koji mu je poslužio kao sjajna odskočna daska za izgradnju glazbene karijere.

"Nakon talent showa sam nastupao s klapom Kožino, osvojili smo sve što se dalo osvojiti u a cappella klapskoj glazbi, pa sam nakon toga bio u klapi Cambi, pa sam otišao u Beč", ispričao nam je Duje.

U Beču je studirao operno pjevanje.

"Tamo sam radio s dvojicom profesora s bečke akademije, intenzivne probe svaki dan, scenske, glumačke i pjevačke. Onda sam se u koroni vratio u Hrvatsku, ušao u ugostiteljstvo s braćom, imam veganski restoran u Zadru", kaže Duje, koji se školovao i za kuhara.

Ispričao nam je i kako izgleda jedan njegov tipični radni dan.

"Meni ljeto ovako izgleda: ujutro se dignem oko 6-7, krenem u kuhinju, malo radim pripremu s ekipom, slažem stvari, organiziram posao, popodne malo odmorim i okupam se pa navečer imam svirke, gaže, po Zadru, lokalno, kafići, feštice..." kaže.

S Dujom je u Split došla i njegova ljepša polovica Mirena, s kojom uskoro očekuje i prvu prinovu.

"Prinova stiže za 2-3 mjeseca", otkrio nam je Duje.

Kako je Duje izgledao kad je sudjelovao u talent showu i koliko se od tada promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda najgledanijih domaćih serija o neraskidivoj vezi koja se rodila na setu: "Ne razdvajamo se"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljena Milica iz Kumova nam je priznala: "Nakon dugo, dugo vremena sam ispunjena i sretna!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS