kakav povratak!

Žene su ludjele za njim 2000-ih, a neodoljiv je i s 43 godine u novom filmu, u kojem se razgolitio!

Chad Michael Murray - 1 Platforma X 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Chad Michael Murray, kojeg poznajemo iz serije "One Tree Hill", nastupa u novom Netflixovu filmu "Čestita gospoda" i nije prošao neopaženo.

Chad Michael Murray, kojeg poznajemo kao košarkaša i srcolomca Lucasa Scotta iz serije "One Tree Hill", našao je angažman u filmu "Čestita gospoda". 43-godišnji glumac tumači glavnu ulogu u novom Netflixovu božićnom filmu, a već prve fotografije nisu razočarale.

Na njima se vidi Murray kako pleše bez majice, pokazujući svoje zategnute bicepse i isklesane trbušnjake. Za jedan nastup nosi kaubojski šešir i traperice, zatim polucilindar i naramenice u stilu kabareta, a u filmu mu se pridružuju Britt Robertson, Marla Sokoloff, Hector David Jr., Colt Prattes i Marc Anthony Samuel.

"Moramo malo promijeniti stvari i pomaknuti granice", izjavio je Murray o novom filmu u srijedu. "Uzimamo puno klišeja koji su stvoreni za ovaj žanr i ismijavamo ih na tako profinjen način."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Fotografije nisu prošle nezapaženo na društvenim mrežama.

"Postavljam podsjetnik", "Da bar ovaj film osvoji neke nagrade", "Bit će veoma... zanimljiv dan", "'Burleska' upoznaje 'Čarobnog Mikea'", "Božićni 'Skidajte se do kraja'", "Goli muškarci i Božić? Što može proći loše?", dio je komentara na Netflixovu objavu.

Murray se voli hvalisati svojim mišićima, što možete vidjeti i OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Poznati diljem Amerike udružili se kako bi pomogli stradalima u uraganu, organiziraju i zajednički koncert

Naša glumica javila se s Floride tijekom uragana, ovo ju je baš začudilo ''Svako malo ga odnese, ali on se neda!''

Naša lijepa glumica pohvalila se novim uspjehom, nevjerojatno je koliko zrači seksepilom i u sedmom desetljeću!

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je bila svekrva kraljice Elizabete? Bolovala je od paranoidne shizofrenije, liječio ju je Freud, a za to vrijeme suprug ju je varao

Povezana vijest Celebrity Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Lopez komentirala uvrede koje dobiva zbog rastave od Afflecka: ''Ja znam tko sam...''

Maldivi, Sejšeli, Bora Bora: Sve o zarukama i vjenčanjima poznatih Hrvata na vrućem pijesku egzotičnih otoka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS