"lijepo mi je čuti..."

Maja Lena Lopatny pomno je birala ime za svoju kćerkicu, veliku ulogu odigrao je ovaj simbol!

Maja Lena Lopatny Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Lena Lopatny postala je majka prije gotovo četiri mjeseca, a u jednom intervjuu je otkrila inspiraciju za ime svoje kćeri Mabel.

PR stručnjakinja i kći Mije Begović Maja Lena Lopatny u lipnju je dobila kćer Mabel sa suprugom Karlom Šeparovićem. Kada je otkriveno ime djevojčice, odmah se moglo uočiti da je ime Mabel nekonvencionalno za Hrvatsku, no 33-godišnjakinja je otkrila inspiraciju u najnovijem intervjuu.

"Na francuskom znači "moja lijepa" i odmah mi se jako svidjelo. Bilo mi je zvučno, drugačije. Tražili smo malo kraće ime, nešto neuobičajeno. Ime naše Mabel čita se kako se i piše. Često je u Engleskoj i SAD-u, ali se drugačije izgovara, a prije 100 godina bilo je poznato i u Hrvatskoj", otkrila je Maja Lena, dodavši kako je ime Mabel bilo rašireno na sjevernom Jadranu.

Ispričala je i kako je došlo do ideje da se djevojčica nazove Mabel: "Navodno je šest sretan broj, a kada smo Karlo i ja razgovarali kako je nazvati, dogovorili smo se da će sigurno zvati Mabel ako se rodi u šestome mjesecu. Rodila se 16.6. Lijepo mi je čuti pozitivne reakcije na ime, a uistinu ih je puno. Moja ljepotica."

Veselje nije skrivala ni njezina majka, glumica Mia Begović.

"U moj život Mabel je ponovo donijela osjećaj apsolutne ljubavi. Isti osjećaj imala sam kad sam rodila Maju Lenu i sad, kad je moje dijete dobilo svoje dijete...", izjavila je Mia, dodavši: "Nisam od onih baka koje više vole unuke od svoje kćeri. Maja Lena je prva, ali sad dijeli to prvo mjesto. Ima oštru konkurenciju koju s veseljem prihvaća. U prvim danima svog majčinstva u biti nisam uživala. Zato sad s Mabel uživam trostruko. Gledam Maju Lenu kako vlada majčinstvom, toliko je nježna, kao lavica je koja čuva svoje mlado. Beskrajno mi imponira i razvija ogromnu nježnost u meni."

Maja Lena Lopatny se nedavno prisjetila tužne obljetnice, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Kako je Mia reagirala na jednu objavu svoje kćeri, saznajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Tko je Osječanin pred kojim Brad Pitt u novom filmu psuje na hrvatskom?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nitko nije mogao skinuti pogled s ove ljepotice kad se pojavila na plaži, nevjerojatno je kako ova žena izgleda

 Supruga Željka Joksimovića pokazala je luksuzan modni detalj ukrašen pravim dijamantima, cifra je paprena!

Još se ne možemo načuditi koliko se ovaj čovjek promijenio, bio je ljepotan na čije su čari padale sve žene!

Povezana vijest Celebrity Momčilo Otašević kralj je serija Nove TV, sjećate li se svih u kojima je glumio i gdje ste ga najviše gledali?

Povezana vijest Clubzone Grupa Teens ponovila uspjeh Crekvine i na najbolji način najavila koncert u Tvornici kulture

Seve prošetala gradom u outfitu koji košta 7 tisuća eura, odabrala je dizajnericu koju obožava i Kate Middleton!

https://showbuzz.dnevnik.hr/celebrity/neda-ukraden-cestitala-kceri-jeleni-i-zetu-predragu-godisnjicu-braka---872931.html

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS