''Bogu iza nogu''

Ljubavne zavrzlame, svađe oko rajčica, što to muči likove nove serije koju ćete odmah zavoljeti?

''Bogu iza nogu'' ime je nove serije Nove TV. Ovo je mjesto gdje se za sigurnost građana brine policajac na biciklu, a susjede se svađaju oko toga kome se rajčica posušila, a kome nije. Tko je pak bacio oko na župnika, pogledajte u videu In magazina.

U Gornjem dolu, kako je ime televizijskog mjesta u kojem se odvija radnja serije Bogu iza nogu za sigurnost mještana brine se Srećko. No najveći kriminal ovdje je - izgubljeni bicikl.

''Drži sve pod kontrolom ili misli da drži sve pod kontrolom i dakle uvodi red u selo, odnosno brine da u selu sve bude po zakonu'', priča Mario Valentić o svom liku. 

Pokušavao je Srećko nekoliko puta položiti ispit za policajca, ali mu to dosad nije pošlo za rukom. Upravo zato selo obilazi na biciklu, a i uniforma mu je malo drugačija.

''Nije tipični policajac, odnosno ima neke elemente koje je vjerojatno skinuo sa nekih filmova, gledajući razne filmove Policijske akademije i to'', priča Mario. 

Možda bi Srećko mogao izgladiti odnose između dviju susjeda Biserke i Melite. A razdor među ove dvije susjede unosi zapravo - sve.

''Malo sam ljubomorna na svoju susjedu, onda kad vidim njen pomidor a moj se posušio, ali Bože moj, ne'', otkriva neke detalje svog lika glumica Vesna Ravenščak. 

''O Meliti sve najbolje, mislim vidjet ćete, tak puno se imamo rad, da ne bih o njoj više'', govori glumica Radoslava Mrkšić. 

Osim onih sa susjedom ima Melita i ljubavne probleme.

''Kolega Dino Rogić, on igra svećenika. Na njega sam malo bacila oko. Ja sam naime udovica bez djece, a gledajte, žena u najboljim godinama, mislim moram živjet još, ne'', priča Vesna. 

Puna života je načelnikova sestra te Mirkova majka Zdenka Žderić. U toj ulozi gledat ćemo Elviru Aljukić.

''Nadam se da sam se promijenila i da me publika opet neće prepoznati, ali kad ste eto navalili da se snimim. Sad će svi znati da sam to ja, a baš sam htjela da budem neprepoznatljiva'', šali se. 

Ponovno je glumica za ovu ulogu dobila koju godinu više.

''Ja ne znam zašto ne žele da pokažu ovo zmijsko tijelo i ovu prelijepu ženu koja se krije ispod svega ovoga. Šalim se..... I ja se stvarno pitam ali valjda ovaj, valjda mi to dobro ide, vjerojatno hoće da što prije ostarim'', razmišlja Elvira. 

U seriji Bogu iza nogu susrest ćemo ambicioznog gradonačelnika koji provodi slobodno vrijeme pecajući, svećenika koji se bori s iskušenjima koje mu donosi život. Vidjet ćemo ovdje i najvećeg macho muškarca u selu ali i borbu između dviju snažnih žena za pažnju seoskih muškaraca. Među tim ženama je i gostioničarka Tereza, koji je prilikom snimanja scena imala i zvučnu pozadinu prirode.

Prvi dan snimanja kada smo došli, snimali smo nešto po ovom prolazu, morala sam ići prema tamo. I u jednom trenutku je redatelj trebao zvat akciju i u cijelom jezeru su se uskreketale sve žabe, roda se usklepetala, ništa nisam čula, sad sam se već navikla na kolege u sceni.

Što će se događati Bogu iza nogu, ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Mate Bulić konačno dočekao povratak najmilijima, objavio prvu fotku iz svog doma nakon dugih 9 mjeseci

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS