raspored je pretrpan!

Slavko Sobin dio je trenutno jedne od najgledanijih serija na Netflixu, otkrio nam je detalje sa snimanja!

U inozemnim filmovima i serijama sve češće možemo vidjeti domaće glumce. Među njima je i Slavko Sobin koji se pojavljuje u trenutačno vrlo popularnoj seriji Kaos. O kakvom se projektu radi te kako mu je bilo snimati u Kolumbiji, pogledajte u prilogu In magazinu.

Svatko tko je ovih dana pogledao seriju Kaos s Jeffom Goldbloom u glavnoj ulozi, u dvije je epizode mogao vidjeti i glumca Slavka Sobina. Ova serija, koja se prikazuje na jednom streaming servisu, došla je do drugog mjesta u Hrvatskoj prema gledanosti.

''Kaos je za mene, jedan jako, jako maleni korak prema nekim mojim drugim, većim ciljevima, nešto mi je donio sad s tom istom redateljicom radim seriju Night manager, završili smo dio snimanja u Kolumbiji pa se selimo u Španjolsku, to je baš onako uloga kakve priželjkujem. A Kaos je bilo ono 2-3 dana snimanja urnebesnih sa savršenom ekipom. Meni prekrasno iskustvo, ali ono nekad o tako nekim ulogama ne želim puno ni pričat jer onda naši mediji stavljaju naslove - uu zvijezda- ne, imam minijaturnu ulogicu u kojoj sam ja guštao'', priča Sobin.

Night manager s drugom sezonom vraća se osam godina nakon prve. U seriji glavne uloge tumače Tom Hiddelstone te oskarovka Olivia Coleman. A zanimanje za seriju prilično je veliko.

''Bilo mi je genijalno i poslovno i privatno, stvarno projekt na kojem radim je vjerojatno jedna od najvećih serija koja će izać narednu godinu, glumci s kojima radim su top''. 

Tako je za njega ovo snimanje pravo ostvarenje snova.

''Lijepo mi je nekako što uspijevam držati - ono hrabar sam na setu, riskiram na setu, radim neke stvari. Počinjem kužit da sve ove male ulogice koje sam odradio da su zapravo dovele do toga da sad dođem na strani set i osjećam se kao, dobro je, mogu to jer sjećam se prvih tih kad sam bio joj ono, ja sam tu nitko i ništa. Moram reći sviđa mi se put kojim idem'', kaže. 

Detalji se još ne otkrivaju, međutim, društvene mreže zatrpane su snimkama na kojima se vidi set serije koja se snima u Kolumbiji.

''Bilo mi je top, nisam nažalost puno uspio vidjeti. One stvari koje sam htio vidjeti, bio sam samo, ne samo, ali bio sam prvo u toj unutrašnjosti gdje nema ničega, snimali smo u nekoj narko kući, onda smo bili Bogota, Cartagena, ali sam stvarno imao malo slobodnog vremena, tako da nisam išao u unutrašnjost Kolumbije i nac. parkove. to ću se morat vratiti''. 

U nedavnoj povijesti Kolumbija je bila poznata kao zemlja opasnog života, narko-kartela, a danas je iznimno zanimljiva destinacija, kamo turisti sve češće zalaze. Osim prirodnim ljepotama, može se pohvaliti i dobrom hranom.

''Od hrane da, hranio sam se cevicheom većini vremena. Ceviche obožavam, tamo je originalni. Strašno je jeftino. Meso vrhunsko, ali ceviche bih rekao, to bi baš izdvojio''. 

U kina je stigla i zombi komedija Šalša, u kojoj Slavko ima jednu od uloga.

''Radili smo na Šolti gdje zapravo cijela moja obitelj ljetuje, tako da sam ja nekako spojio ugodno s korisnim, boravio s njima, snimao film, ostavio im cijele stanove krvave, ne prava nego ova filmska krv, to se ne da skinuti, to se ne da oprati, tako da su tjednima brisali fleke po kući...''. 

A raspored ovog glumca iz dana u dan sve je ispunjeniji.

''Do kraja godine snimam Night manager. Barcelona, Tenerife, pokušavamo neke još projekte uklopit agentica i ja, malo djeluje nemoguće ali možda se i tu nešto dobro dogodi i dogodine, početkom godine ću u Hrvatskoj snimat seriju jednu tri mjeseca, tako da ipak malo budem i doma i eto'', zaključio je. 

Vjerujemo da je to tek početak.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 inMagazin Ovo su skriveni talenti naših zvijezda: ''Izvela sam to pred rodbinom i svi su se pitali što sa mnom nije u redu!''

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 inMagazin Luka Modrić ovom je gestom bez teksta ostavio repera Nereda: ''Kapetan je ipak kapetan, bezbroj puta me oduševio...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS