čuju se svadbena zvona

Poznate Splićanke svojim će odabranicima uskoro izreći sudbonosno da: ''Zaljubljena sam kao što vidite, sve ide po planu''

U Splitu se na vrućoj ljetnoj zabavi okupilo mnoštvo poznatih lica. Glavna tema bila je ljubav. Tako je našem Gordanu Vasilju Andrea Šušnjara ekskluzivno otkrila detalje svoje veze, a osmijeh zbog nove ljubav ne skriva ni Albina. Ne propustite doznati i koje dvije uspješne Splićanke će svojim odabranicima uskoro reći sudbonosno da.

Ni plus 36 stupnjeva u zraku nije spriječilo poznate Dalmatinke da zablistaju na velikom ljetnom partyu u gradu podno Marjana. Za odličnu atmosferu pobrinula se Andrea Šušnjara, koja u rujnu nakon 14 godina u grupi Magazin započinje solo karijeru. 

37-godišnja Splićanka je ekskluzivno za In Magazin prvi put progovorila o ljubavi sa samozatajnim Nijemcem, koji se zbog nje preselio u Split.

Zavidnu liniju pokazala je Anamarija Asanović, koja je uspjela izgubiti čak 13 kilograma. Modna dizajnerica uživa u ljubavi sa zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem, s kojim bi, kako se šuška po splitskim kuloarima, do kraja godine trebala uploviti u bračnu luku.

''Zaljubljena sam kao što vidite, sretna sam i sve ide po planu'', kaže. 

A svadbena zvona čuju se kod jedne od naših najvećih nada za olimpijsku medalju u Parizu. Judašica Barbara Matić će sljedeće godine reći sudbonosno da dugogodišnjem dečku Franu.

''Pa u planu je nešto dogodine, ali ćemo vidjeti'', rekla je.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara prvi put progovorila o vezi sa samozatajnim Nijemcem koji se zbog nje preselio u Split: ''Običan je, normalan...''

Povezana vijest inMagazin Albina samo za In Magazin potvrdila novu vezu, opet ljubi nogometaša: ''Momak je super, na mjestu i to je najvažnije''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Najpoznatija sportska novinarka hvali se fotkama s ljetovanja, a zbog njenih sićušnih bikinija gore društvene mreže!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS