ozbiljna tema, ali...

Uz malo dobre, opuštene i šaljive energije lakše je sve, poručuje Vedran Ljubenko u novoj pjesmi 'Meci'!

Vedran Ljubenko Jakov Zadro/PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Umjetnik i glazbenik Vedran Ljubenko predstavlja svoj novi singl ''Meci'' za koji vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vedran Ljubenko se u ''Mecima'' poigrao ozbiljnim temama jednog adolescenta na čiju važnost skreće pozornost glazbom i tekstom koji potpisuje on sam, a sve je uglazbio u suradnji sa Jakovom Zadrom.

Kroz humoristične trenutke utkane u ovu glazbenu priču, Vedran pokušava pristupiti ljudima koji se ne znaju nositi s time i ukazati da je sve lakše uz malo dobre, opuštene i šaljive energije.

Specifični video uradak, pamtljivu melodiju i simpatičan tekst u pjesmi 'Meci' povezuje Vedranova igra kroz žanrovekoju možete slušati na digitalnim servisima poput Spotify, Deezera, Tidala, Apple musica, Amazona i mnogim drugima, a kako sve zajedno izgleda i zvuči u mozaiku slike i tona (glazbe), možete pogledati na YouTube kanalu Vedrana Ljubenka.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Zanimljivosti Isplivao posljednji video Marilyn Monroe, snimljen je nekoliko dana prije njezine smrti, a scene su otkrile u kakvom je stvarno bila stanju

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Nekad i sad Ni goli trbuh nije skrenuo pažnju sa zaleđenog lica nekoć najljepše glumice, više nikome nije jasno zašto tako izgleda!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS