"ponosan sam na svoje porijeklo"

Princ dijaspore novom pjesmom poručuje: "Hrvatska i Hercegovina su jedno!"

Josip Ivančić - 1 Edi Kevrić 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josip Ivančić izbacio je novu pjesmu "Jastreb" krije snažnu simboliku, a za koju je inspiraciju dobio, ni manje ni više, nego na aerodromu.

Hitovi "Na kamenu rođen" i duet s Matom Bulićem "Na livade rosa pala" ugravirali su ime Josipa Ivančića u srca ljubitelja punokrvne domoljubne pjesme koja ima moć liječiti dušu.

Baš takva je i najnovija Josipova pjesma znakovitog imena "Jastreb" koja krije snažnu simboliku, a za koju je inspiraciju dobio, ni manje ni više, nego na aerodromu.

"Prije svega sam pjevač koji zabavlja ljude i repertoar mi je širok. Prilagođavam se mjestima gdje nastupam, ali kad se radi o mom autorskom izričaju tada preferiram lokal patriotizam", kaže Josip u kojemu mnogi vide nasljednika legendi Mate Bulića, Marka Perkovića Thompsona i Miroslava Škore.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Omiljeni Gandalf pao s pozornice i završio u bolnici, poznato je u kakvom je stanju

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pretužna vijest u obitelji snahe Roda Stewarta nakon slavlja u Dubrovniku: "Moja slatka djevojčice, srce mi je slomljeno"

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS