prijomanija se nastavlja!

Aleksandra Prijović održat će i peti koncert u Osijeku: "Mislila sam da poslije Zagreba ne može luđe, ali..."

Aleksandra Prijović Vanesa Pandzic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Aleksandra Prijović najavila je peti koncert u osječkom Gradskom vrtu koji će se održati 18. veljače.

Aleksandra Prijović održat će i peti koncert u Osijeku!

Podsjetimo, regionalna zvijezda u rekordnom roku je najavila četiri koncerta u osječkom Gradskom vrtu koji će se održati 13., 14.,15. i 17. veljače, a danas je dodala i novi datum.

Povezana vijest Zanimljivosti Aleksandra Prijović doživjela neugodno iznenađenje od izvođača koji je trebao biti njezin gost: ''Prvo je mislila da se šali, a onda...''

"Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno, hvala svima koji su kupili karte. Dragi moji vidimo se i 18. veljače u Osijeku, ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi toga, ovo su za mene zaista posebni trenuci", poručila je Prijović za Extra FM.

"Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni", izjavila je Prijović ranije za Extra FM.

"Ne znam više što da vam kažem…vidimo se uskoro, volim vas!" najavila je Alkesandra koncert i na svojem profilu na Instagramu. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kate Middleton izašla je iz bolnice nakon dugog oporavka, a onda je stigla nova zabrinjavajuća vijest o kralju!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS