50 cent, kid rock...

Zvijezde stale uz Donalda Trumpa, evo tko mu je sve uputio podršku: "Kada pokušate ubiti Božje anđele, to ih samo čini većima!"

Donald Trump Afp 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

50 Cent, Caitlyn Jenner, Kid Rock i brojne druge zvijezda uputile su podršku Donaldu Trumpu nakon pokušaja atentata.

Na predizbornom skupu u Pennsylvaniji u subotu popodne odvio se pokušaj atentata na Donalda Trumpa.

Bivši američki predsjednik na skupu u gradiću Butleru zadobio je lakše ozljede desnog uha nakon što je na njega pucao 20-godišnji Thomas Matthew Crooks.

Dramatične fotografije obišle su svijet, a Donald Trump primio je poruke podrške brojnih svjetskih zvijezda.

Slavni reper 50 Cent ovim je povodom na Instagramu objavio naslovnicu svog starog albuma "Get Rich Or Die Tryin" na koju je fotošopirao Trumpovu glavu.

"Poznata mi je ova vibra. Sad smo svi u nevolji!" napisao je reper, a zatim je i nastavio s objavama u sličnom stilu.

Američki glazbenik Kid Rock također je uputio je poruku podrške Donaldu Trumpu.

Istu fotografiju je na platformi X podijelila i Caitlyn Jenner, a oglasilo se i Elon Musk, koji je napisao da podržava bivšeg predsjednika i da se nada kako će se brzo oporaviti.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

I glumac Robert Davi, zvijezda filmova "Dozvola za ubojstvo" te "Policajac manijak", obratio se Trumpu na Instagramu.

"Pridružite mi se u molitvama za predsjednika Trumpa. Čovjek koji je nepravedno demoniziran do mjere koja nikada nije viđena u prošlosti. On voli Ameriku, kao i puno nas, ali je dao puno toga za našu zemlju", napisao je glumac.

U porukama na društvenim mrežama oglasili su se i brojni influenceri, poput braće Logana i Jakea Paula.

"Preživjeti pokušaj atentata za nekoliko milimetara, a onda zaustaviti svoje zaštitare kako bi mogao podignuti šaku i prkositi smrti je najjača stvar koju sam vidio u životu. Nadam se da su svi dobro", napisao je Logan.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Kao da nije dovoljno jasno za koga Bog želi da pobjedi. Kada pokušate ubiti Božje anđele i spasitelje, to ih samo čini većima - napisao je, a zatim u drugoj objavi dodao da se moli za mir i blagostanje u svijetu te da smatra da je Trump najbolja šansa da se to postigne. Čuvao nas je od ratova. Trebamo Trumpa", napisao je Jake.

Povezana vijest Celebrity Mnogi se pitaju što to Trump skriva ispod narančastog pudera? Nikome nije jasno zašto koristi ovako vidljivu šminku

Povezana vijest Celebrity Supruga Donalda Trumpa viđena je prvi put nakon njegove presude, o njihovu braku već se dugo priča, a nešto nikome nije jasno!

Povezana vijest Celebrity Procurio video prvog izlaska u javnost Donalda i Melanije Trump poslije sedam mjeseci, bivša prva dama posebno je privlačila pažnju

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Andrej Kramarić uživao je u izlasku sa svojim roditeljima, evo gdje su ih ulovili fotografi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Partijaneri na drugu večer Ultre stigli s još manje odjeće, no neki su si baš dali truda oko stajlinga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS