obrisali i zajedničke fotke

Pukla ljubav između zvijezde Bayerna i njegove dugogodišnje supruge? Ovo su potezi koji upućuju na to: "Nisam ti ja torbica!"

Thomas i Lisa Muller - 11 Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Zvijezda Bayerna Thomas Müller i njegova supruga Lisa potaknuli su glasine o problemima u braku.

Uoči susreta Lige prvaka između Barcelone i Bayern Münchena, ponovno su se proširile spekulacije o razlazu između njemačkog nogometaša Thomasa Müllera i njegove supruge Lise.

Glasine su počele kada je Lisa nedavno izjavila da nije "ni modni dodatak, ni torbica", dajući do znanja da ne želi biti samo prepoznata kao nogometaševa supruga, već se želi fokusirati na svoju karijeru kao profesionalna jahačica.

Njemački napadač dodatno je podgrijao priče kada je ovog tjedna prestao pratiti svoju suprugu na Instagramu, a taj potez dogodio se neposredno prije utakmice Bayerna i Barcelone u Ligi prvaka.

Inače, par se upoznao kada je Lisi bilo 17 godina, a u braku su skoro 15 godina.

Strani mediji ranije su izvještavali o problemima u njihovu odnosu, poput situacije u svibnju prošle godine kada je Lisa prestala pratiti Thomasa na Instagramu i uklonila sve zajedničke fotografije. 

Unatoč tome, par je kasnije viđen zajedno na događaju u Münchenu, gdje je Müller tvrdio da je među njima sve u redu. Lisa je viđena na tribinama tijekom osmine finala Eura 2024. između Njemačke i Danske.

Međutim, kada se nije pojavila na suprugovoj oproštajnoj utakmici za njemačku reprezentaciju, glasine su ponovno oživjele. Također, Müller se ove godine sam pojavio na Oktoberfestu, što je dodatno potaknulo nagađanja o njihovom odnosu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Izabel Kovačić oglasila se nakon poroda, objavu je posvetila novorođenoj kćerkici: "Za jednu sićušnu damu..."

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Kontroverzni srpski reper zgrozio nekulturnim postupkom u emisiji uživo, mislio je da nitko neće vidjeti!

Povezana vijest Zanimljivosti Zagrebačka Arena opet postaje najveća kafana na Balkanu: Aca Lukas i Stoja predvode ekipu turbofolk derneka

Povezana vijest Zanimljivosti Jeste li čuli za cakum-pakum blizance? Ovi brutalno zgodni dečki hit su u regiji i na društvenim mrežama!

Povezana vijest Zanimljivosti Sydney Sweeney otkrila kako izgleda kao legendarna boksačica

Povezana vijest Celebrity Dodatni udarac za oca mladog pjevača kojeg je droga odvela u smrt, ovo mu je sigurno teško palo

Povezana vijest Celebrity Rozga plijenila sve poglede na koncertu šarmera iz Crne Gore koji je rasprodao pet koncerata u Lisinskom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS