rijedak intervju

Zrinka Cvitešić nikad iskrenije o radu izvan Hrvatske i neugodnim iskustvima: "Nemoguće je opisati taj proživljeni užas"

Zrinka Cvitešić DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Zrinka Cvitešić je u rijetkom osobnom intervjuu progovorila je o svojem djetinjstvu, odrastanju u ratnom razdoblju, uspjehu i karijeri izvan Hrvatske.

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić inače čuva svoju privatnost, no sada se odlučila na neočekivan medijski istup.

U rijetkom osobnom intervjuu, koji je dala za Novi list, progovorila je o svojem djetinjstvu, odrastanju u ratnom razdoblju, uspjehu i karijeri izvan Hrvatske.

"Odrasla sam, prije svega, na selu. Do dvanaeste sam godine živjela na Turnju i to je doista bila velika prednost. Selo odgaja dijete u slobodi i bez osjećaja granica, ali s velikim osjećajem za pripadnost", ispričala Zrinka, koja je glumačke snove počela graditi još u osnovnoj školi, a danas nastupa na najboljim londonskim pozornicama.

"Posrećilo mi se da sam u svom poslu uspješna, ali taj uspjeh nije ključ moje životne sreće", ističe, ali dodaje i kako su je roditelji uvijek u svemu podržavali i nisu joj ništa nametali.

"Imala sam jednostavno najbolje roditelje na svijetu", zahvalna je Zrinka, koja kaže i kako je raditi vani divno jer su uvjeti drugačiji nego u Hrvatskoj i sve je kao po špagi, što njoj, kao perfekcionistu, odgovara.

Ipak, doživjela je i neka neugodna iskustva, a jedno je i prepričala.

"Nakon otprilike tri stotine odigranih predstava mjuzikla 'Once' na londonskom West Endu, 2013. godine otišla sam na godišnji u trajanju od osam dana. Vratila sam se u London i otišla igrati matineju. Izašla sam na scenu i shvatila da ne znam niti jednu jedinu rečenicu, niti jedan takt na klaviru. Uslijed prve scene uspjela sam doći do vrata koja vode sa scene u backstage i došapnula tzv. stage manageru neka moja zamjena pod hitno dođe na scenu. Međutim, dok se ona spustila, meni se predstava vratila u glavu. Nemoguće je opisati taj desetominutni proživljeni užas", prisjetila se te je dodala i kao od tada često zna sanjati kako izlazi na pozornicu i zaboravlja tekst.

Pohvalila se i kako je prije godinu dana potpisala ugovor s Amazon Primeom za novu dramsku seriju pod nazivom "Power", na kojoj trenutačno radi, a nedavno je i dobila nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu, koju joj je uručio Hrvatski kulturni klub.

Zrinka je inače od 2014. u vezi sa šest godina mlađim Nikom Kranjčarem, a detalje zajedničkog života ne vole otkrivati u javnosti. Prije toga bila je u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS